Financieel systeem gemeente Gorinchem – Aanbestedingsnieuws

Financieel systeem gemeente Gorinchem

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Pixabay.com

Gorinchem wil haar huidige financiële toepassing vervangen. Daarbij wil ze alle financiële processen gebruiksvriendelijk en zo veel mogelijk volledig digitaal (bv factuurstromen) laten plaatsvinden. De gewenste situatie is dat het systeem alle gebruikers, medewerkers en managers, in staat stelt om efficiënt bezig te zijn met de werkzaamheden voor/met de stad. Onnodige
handelingen moeten worden voorkomen op basis van gepast vertrouwen en verantwoordelijkheden laag in de organisatie (van de opdrachtgever), vanzelfsprekend met behoud van voldoende waarborgen voor nauwkeurigheid, controleerbaarheid en integriteit. Het nieuwe systeem draagt bij aan inzicht in de organisatie over de relevante financiële gegevens en de taken of activiteiten die gedaan moeten worden. Werkprocessen zijn daarbij helder, transparant en kunnen door de opdrachtgever zelfstandig actueel worden gehouden.

De gemeente is op zoek naar betrouwbare partner voor de levering, implementatie, inrichting en het beschikbaar maken voor de gebruikers van het financieel systeem conform de gestelde eisen en wensen, en daarna het (optimaal) operationeel en functioneel houden van de toepassing gedurende de overeengekomen contractperiode. Om u in de gelegenheid te stellen om ons tijdens de contractperiode ook daadwerkelijk inhoudelijk te kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van het gebruik van de toepassing, hebben we hiervoor in het prijzenblad ruimte ingebouwd. Het doel van de aanbesteding is om te komen tot een overeenkomst met één leverancier.

NDR Aanbestedingsnieuws heeft in het archief circa twintig aanbestedingen en marktraadplegingen  voor financiële systemen gepubliceerd. Wij laten in dit artikel de perikelen met het oude systeem ( voornamelijk de mogelijkheid de hand te lichten met de instructies), de eisen en wensen aan het nieuwe systeem achterwege.

De aanbesteding betreft een openbare Europese procedure. De gunning van deze aanbesteding zal plaatsvinden op basis van het gunningscriterium economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze aanbestedingsprocedure heeft tot doel een overeenkomst af te sluiten met een looptijd van zes jaar en met een optie om nog drie keer twee jaar te kunnen verlengen.

Bron: Tenderned woensdag 18 januari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/285597

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 19 januari 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *