Fietspad Nijkerk gewonnen door aannemer Schagen – Aanbestedingsnieuws

Fietspad Nijkerk gewonnen door aannemer Schagen

Aannemer Schagen uit Hasselt heeft een tender gewonnen voor een verbreding van het fietspad tussen Nijkerk en Putten. Dat bericht de lokale pers in Nijkerk. Het fietspad wordt aangelegd met duurzaam beton. De werkzaamheden vinden plaats in de periode september tot half oktober.

Het gaat om een toeristisch fietspad dat voor een groot deel langs de zeedijk loopt, met uitzicht op het Nijkerkernauw en het Eemmeer, in het natuurgebied Veluwerand-meren en Arkemheen. De route voert langs verschillende gemalen en voor de omgeving belangrijke monumenten. Het fietspad strekt van Bunschoten-Spakenburg tot bij Putten. Nijkerk en Putten trekken samen op bij de inkoop van de verbreding.

©sp2015

De wethouder van openbare werken van de gemeente Nijkerk, de heer

A. van de Ridder, deelde op een vergadering van de buurtvereniging Appel/Driedorp mee, dat op 31 maart de aanbesteding zal plaatsvinden. De kosten van aanleg zijn ruim drie miljoen gulden. Dat berichtte tenminste het gemeenteblad van Putten.

De aanbesteding is verder niet op TenderNed te vinden. Niet als je zoekt op fiets of fie of Nijkerk of Putten.  Ook op de genoemde datum is geen aanbesteding te vinden.

https://stadnijkerk.nl/lokaal/fietspad-zeedijk-op-de-schop-468443

https://www.digibron.nl/search/detail/012e9a3bfaecc12f4a2c6923/aanbesteding-pad-fietsers-nijkerk

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:n606zcy4ricJ:https://www.putten.nl/dsresource%3Fobjectid%3Dbf9fc66e-3ac8-48e1-b7c3-230499a0eb48%26type%3Dpdf+&cd=17&hl=en&ct=clnk&gl=nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *