Fietslease GGD Groningen – Aanbestedingsnieuws

Fietslease GGD Groningen

Illustratie: www. Pixabay.com

De GGD Groningen streeft naar het verbeteren van de vitaliteit, gezondheid en welzijn van haar medewerkers. Daarnaast is het als organisatie belangrijk om de milieubelasting te verminderen. Eén van de manieren waarop dit bereikt kan worden, is door het stimuleren van duurzaam woon-werkverkeer, zoals fietsen. Fietsen is niet alleen milieuvriendelijk, maar het bevordert ook een gezonde levensstijl, vermindert verkeersdrukte en draagt bij aan de algehele vitaliteit van medewerkers. Via deze aanbesteding stelt de aanbestedende dienst een fietsleaseplan beschikbaar, waarmee medewerkers van de GGD Groningen de mogelijkheid krijgen om een fiets te leasen voor woon- werkverkeer en persoonlijk gebruik. Dit zal niet alleen bijdragen aan een gezonder en duurzamer personeelsbestand, maar zal ook de betrokkenheid van medewerkers vergroten en de positie van de GGD Groningen als werkgever versterken.

De opdracht heeft betrekking op het leveren van fietsen (o.a. stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en speed pedelecs) inclusief het bieden van service en onderhoud ten behoeve van zakelijke lease. GGD Groningen heeft in haar fietsregeling vastgesteld dat de maximum catalogusprijs voor een leasefiets €7.500,- incl. btw is en gaat uit van een leasecontract met een standaard looptijd van zesendertig maanden. GGD Groningen gaat uit van een deelname van ongeveer 25 medewerkers per jaar. In het eerste jaar zal dit naar verwachting meer zijn, uitgaande van 65 medewerkers. Voor de duur van de raamovereenkomst komt dit neer op gemiddeld 35 medewerkers per jaar. Aan deze aantallen kunnen geen rechten worden ontleend.  De geschatte waarde van de opdracht bedraagt €300.000,- inclusief btw. Deze raming is gebaseerd op
de verwachte afname per type fiets binnen het personeelsbestand van GGD Groningen en de gemiddelde adviesprijzen incl. btw op basis van marktonderzoek. Dit is voor de gehele duur van deze opdracht, inclusief mogelijke verlengingen en opties.

GGD Groningen sluit  met één onderneming een raamovereenkomst af. Deze gaat in op 1 april 2024 en duurt drie jaar. De overeenkomst eindigt op 31 maart 2027. Hierna kan de overeenkomst eenmaal met één jaar verlengd worden.  De af te sluiten raamovereenkomst zelf is geen opdracht. Het legt de voorwaarden vast waaronder opdrachten worden verstrekt en worden aanvaard. Dit zijn de nadere opdrachten. De nadere opdrachten worden verstrekt via het intranet van de GGD Groningen.

Bron: Tenderned zaterdag 6 januari 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/321895

Meer info en documenten https://s2c.mercell.com/today/65693

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 8 januari 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *