E&W en zwembadinstallatie zwembad De Slag Zaanstad – Aanbestedingsnieuws

E&W en zwembadinstallatie zwembad De Slag Zaanstad

Foto: pexels.com

Het Ingenieursbureau van de gemeente Zaanstad wil met deze aanbesteding:
a: professionele marktpartij selecteren voor de uitvoering van de werkzaamheden zoals deze zijn beschreven in bestek Elektrotechnische installaties en voor de uitvoering van de Werktuigbouwkundige installaties zwembad De Slag, Zaanstad.
èn
b: één professionele marktpartij selecteren voor de uitvoering van de werkzaamheden zoals deze beschreven staan in bestek Zwembadinstallatie zwembad De Slag, Zaanstad.Het uit te voeren werk in deze  aanbesteding is gelegen op Sportpark Hoornseveld in Zaandam, De aanbesteding is in twee percelen verdeeld. 

  • Perceel 1: E&W installaties
  • Perceel 2: Zwembadinstallatie

Deze twee percelen worden tegelijk in deze aanbesteding gebracht omdat de relatie met elkaar heel groot is. Alle werkzaamheden hoeven niet door één aannemer te worden uitgevoerd. De plafond bedragen voor de percelen zijn E+W €3.200.000,- excl. BTW en Zwembadinstallatie is €811.300,- excl. BTW.

Dit werk, wat perceel 1 betreft, bestaat uit  de gebouwgebonden elektrotechnische installaties:
– centrale elektrotechnische voorzieningen
– noodstroomvoorzieningen
– krachtstroominstallatie
– verlichtingsinstallatie
– elektrotechnische voorzieningen
– data-installatie
– audiosysteem
– oproepsysteem
– meld-/detectiesysteem
– observatiesysteem
– transportinstallatie(s)
En dit werk, ook perceel 1, betreft gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties, bestaande uit:
– hemelwaterafvoersystemen
– binnenrioleringsinstallatie
– koud- en warm tapwaterinstallaties
– sanitair
– brandbestrijdingsinstallatie
– verwarmingsinstallaties
– ventilatie en luchtbehandelingsinstallatie
– koelinstallatie
– regeltechnische installatie
– gebouwbeheersysteem

De opdracht wordt aangegaan voor de duur van het werk inclusief onderhoudsperiode. De gedetailleerde tijdsplanning zal volgen uit de bouwplanning van de bouwkundig aannemer. Voor deze aanbesteding dient U rekening te houden met een start bouwwerkzaamheden medio april 2022 en de oplevering zwembad augustus/september 2023. Let op dit is de algemene bouwplanning.

Voor deze aanbesteding is gekozen voor een nationaal niet-openbare procedure die uit twee fasen bestaat: de selectiefase en de offertefase. In de selectiefase worden aan de hand van uitsluitingsgronden, geschiktheidseisen (voor zover van toepassing) en selectiecriteria gegadigden geselecteerd die offerte uit mogen brengen in de offertefase.
De definitieve opdrachtformulering, het Programma van Eisen en uitgebreide informatie over de opdracht wordt toegestuurd aan de gegadigden die worden uitgenodigd om offerte uit te brengen. De gemeente Zaanstad is van plan om minimaal vijf gegadigden uit te nodigen die offerte mogen uitbrengen. In de offertefase wordt de inhoudelijke inschrijving aan de hand van gunningscriteria beoordeeld om te komen tot de winnende inschrijving.

Bron: Tenderned dinsdag 21 december 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/247736

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *