eVerbinding wint aanbesteding Pianoo e-facturering – Aanbestedingsnieuws

eVerbinding wint aanbesteding Pianoo e-facturering

Foto: GoogleMaps

eVerbinding zal zorgen voor de ondersteuning van toeleveranciers aan aanbestedingsplichtige partijen bij het aansluiten op e-facturatie via Simplerinvoicing.
Op alle getoetste elementen scoorde eVerbinding het hoogst. En met name met de inzet van de slimme ‘onboardingtool’ genaamd WeConnect® onderscheidde eVerbinding zich volgens PIANOo. Hiermee worden toeleveranciers eenvoudig ondersteund in de manier waarop zij kunnen e-factureren.

“Doordat er gebruik gemaakt wordt van open standaarden en een veilig facturatienetwerk, worden e-facturen die via Simplerinvoicing (SI) verzonden zijn, ook nog eens veel sneller betaald” zegt Johan Schaeffer, founder van eVerbinding. “We verzorgen dit omvangrijke project voor PIANOo samen met Tradeinterop en Tie Kinetix. Maar wat ons trots maakt is dat wij op alle getoetste elementen als beste uit de bus kwamen en de hoogste score kregen.

Per 18 april 2019 zijn decentrale overheden, zoals Gemeenten, Provincies en Waterschappen verplicht e-facturen te ontvangen en verwerken. Dit geldt echter ook voor alle, in totaal circa 1500, aanbestedingsplichtige organisaties in Nederland. De verwachting is dat het merendeel hun e-facturen veilig via het Simplerinvoicing / PEPPOL netwerk wil ontvangen. Toeleveranciers krijgen door deze impuls ondersteuning bij het aansluiten op Simplerinvoicing. Meer informatie over dit project is te vinden op de website van PIANOo.

Als marktleider e-facturatie via Simplerinvoicing / PEPPOL in Nederland, streeft eVerbinding naar “een volledig automatische administratie voor iedereen”. Het eigen eVerbinding AccessPoint is geïntegreerd in tal van financiële- en branchepakketten. eVerbinding heeft een gevarieerd klantenbestand binnen Accountancy, Gemeenten, Provincies en Waterschappen. Diverse grote factuurverzenders en -ontvangers zijn inmiddels via eVerbinding aangesloten op Simplerinvoicing / PEPPOL.

Bron: eVerbinding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *