Eindhoven tendert welzijn met Microsoft Teams – Aanbestedingsnieuws

Eindhoven tendert welzijn met Microsoft Teams

De voorzieningen voor dagbesteding werden aanvankelijk via een Bestuurlijke Aanbesteding in de markt gezet maar worden nu geregeld via een subsidieregeling. Voor de maatwerkvoorziening is wel een tender geregeld. Dat blijkt uit de Nieuwsbrief Inkoop Sociaal Domein van 6 april 2020. Een vervolgbijeenkomst voor die tender is vanwege corona afgelast en nu via een digitale informatieronde, met behulp van Microsoft Teams.

De nieuwsbrief meldt:

Nu de tender Wmo Maatwerkvoorziening Dagbesteding is opengesteld (2-4), willen wij u graag nog eenmaal de plannen toelichten. Vanwege de huidige situatie zijn wij genoodzaakt deze informatieronde digitaal te organiseren. De informatieronde vindt plaats via Microsoft Teams. We hebben hiervoor drie tijdsblokken gereserveerd: donderdag 9 april 9.30-10.30 uur, 11.00-12.00 uur en 12.30-13.30 uur. U kunt zich inschrijven tot en met woensdag 8 april, 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bepalen we de groepen per tijdsblok en informeren u daarover via Negometrix.

Aanbestedingsnieuws kijkt er toch nogal van op dat er iets wordt geregeld met Microsoft Teams. Microsoft Teams? Wij dachten dat niemand dat gebruikte. Echt helemaal niemand. Dat is niet zo inclusief, artikel 1 Sylvana Simons, Aanbestedingsbeginsel van Gelijkheid. Serieus. Microsoft Teams is vooral bekend van Memes, van dat dit programma niet werkt. Bij echt niemand. Sterker nog, als je zoekt op afbeeldingen dan zijn de eerste 100 resultaten van echt wel grappige memes waarin nog maar eens benadrukt wordt dat niemand dit programma kent en het ook nog eens niet werkt als je het probeert.

Daarnaast kan men Microsoft Teams herkennen van het feit dat het zijn eigen memes heeft. Die dus ook helemaal niet grappig zijn en nooit gebruikt worden. Waarom dat er nu in zit, weet ook niemand. Misschien is dat gedaan opdat je er niet achter komt, dat het hele internet voor 50% uit grappen bestaat, over Microsoft Teams (zie hieronder). Waardoor je nu de meme die je wel wil gebruiken in Teams moet kopieëren en plakken omdat die veel beter aangeven wat je eigenlijk wil zeggen, bijvoorbeeld over Microsoft Teams. Hele teams zijn dus in de digitale afgrond terecht gekomen en nooit meer uit teruggekomen, omdat ze samenwerken met Windows Teams. Er zijn collega’s die andere collega’s vermoord hebben omdat ze processen geautomatiseerd hebben met Microsoft Teams.

Omdat we het sterke vermoeden hebben dat diverse Ministeries nog steeds met een Windows98 Server werken, zullen we het even proberen uit te leggen. Teams is dat knopje dat je dan weleens per ongeluk aanraakt waardoor je hele computer niet meer werkt, alle processor ruimte wordt opgeslorpt en dat dan ook nog een eeuwigheid duurt voor je het weer af kan sluiten. En dat daarna geen een programma meer werkt. En dat als je daarna een harde reset uitvoert en je hele computer opnieuw opstart, dat je daarna weer hetzelfde hebt.

Bovendien zit dat bij de meeste oudere distributies of Windows Home varianten helemaal niet opgenomen. En waarom zou iemand op de wereld dat toch ooit gebruiken? Je hebt toch allerlei betere programma’s voor het delen van video streaming en files. En daarnaast heb je ook nog inferieure alternatieven van Microsoft die beter zijn dan Microsoft Teams. Je hebt toch Skype. Dat is ook van Microsnot. Dan liever een BlackBerry.

 

©MakeaMeme 2020
©Meme Generator 2020

 

©Imgflip 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *