Stemgestuurde Helmen bij Havenbedrijf Ayop – Aanbestedingsnieuws

Stemgestuurde Helmen bij Havenbedrijf Ayop

Realware levert voor het Havenbedrijf Ayop stemgestuurde helmen. Het is een innovatie die grote voordelen heeft voor de on/offshore werknemers. De bril/telefoon is robuust en goed buiten bij slecht weer te gebruiken. Technici op locatie hebben door deze helm  met camera en microfoon de handen vrij, maar gelijktijdig de mogelijkheid om documenten niet op locatie in de stromende regen maar op afstand te raadplegen en collega’s op afstand mee te laten kijken.

Ingenieurs en monteurs kunnen tijdens een inspectie of reparatie over de juiste informatie beschikken en/of rechtstreeks communiceren met collega’s als ze ergens niet uitkomen. Medewerkers op locatie willen de juiste informatie hebben, op afstand samenwerken met hun collega’s als dat nodig is, en kunnen ‘just in time’ leren.

Fragment ©Realwear 2020 https://www.youtube.com/watch?v=sYNCVnwqE4M

Deze toepassing levert dus al op korte termijn grote voordelen op in het verbeteren van de effectiviteit van technici in het veld. Naast directe kennisoverdracht en kennisborging kunnen op middellange en langere termijn ook zaken als preventief onderhoud en asset management vorm gegeven worden. Ook is een koppeling met een ERP-systeem goed mogelijk alsmede het via werkorder en deelorders aansturen van technici. Zelfs rekening houdend met de certificering van de desbetreffende technicus.

Bron: Nieuwsbrief Havens Amsterdam / Realwear, 6 april 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *