Eindhoven gunt WMO begeleiding aan Jados – Aanbestedingsnieuws

Eindhoven gunt WMO begeleiding aan Jados

Op maandag 6 december heeft de gemeente Eindhoven een definitieve gunningsbeslissing genomen binnen de aanbesteding voor de individuele Wmo begeleiding 2022. Daaronder vallen vijf partijen, waaronder Jados. Dat maakte Jados bekend in een persbericht van 14 december.

Jados heeft binnen deze aanbesteding haar krachten gebundeld met de organisaties Futuris Zorg en Werk, Impegno en het Regionaal Autisme Centrum. Jados heeft als één van de vijf partijen de gunning van de gemeente Eindhoven onder de naam autismebegeleiding.nl toegewezen gekregen.

Vanaf 1 april 2022 gaan de desbetreffende partijen onder één vlag met elkaar verder op het gebied van individuele begeleiding via Wmo vanuit gemeente Eindhoven. Een samenwerkingsverband die de inwoners van Eindhoven en het vergroten van hun positieve gezondheid centraal stelt. Samen hebben de betrokken zorgorganisaties de expertise en medewerkers in huis om de Wmo-brede doelgroep te bedienen. Jados biedt daarin generalistische en specialistische begeleiding onder één dak.

©Jados 2021

Binnenkort zal het samenwerkingsverband zich nader voorstellen en volgt ook de onthulling van de naam waaronder de organisaties vanaf april volgend jaar zichzelf presenteren.

Bron: Jados, 14 december 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *