E + W werk gerechtsgebouw Dordrecht – Aanbestedingsnieuws

E + W werk gerechtsgebouw Dordrecht

Foto: Google Streetview

Rijksvastgoedbedrijf heeft een niet-openbare aanbesteding geplaatst voor het vervangen van verdeelkasten en het vervangen van de bestaande luchtbehandeling door nieuwe energiezuinigere ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties in het gerechtsgebouw aan de steegoversloot 36 te Dordrecht.

De scope en het doel van de opdracht bestaat in hoofdlijnen uit het verduurzamen van de bestaande installatie-onderdelen en worden de volgende installatietechnische onderdelen vervangen.

  • De luchtbehandelingskasten;
  • De luchtafzuigventilatoren;
  • De regelinstallatie van het fabricaat Priva, inclusief de bijbehorende GBS-stations;
  • De elektrische verdeelkasten.

Tevens zijn er ook problemen met de technische staat en het functioneren van installatietechnische onderdelen, welke meegenomen moeten worden tijdens de uitvoering: Het betreft hier aanpassingen aan de luchtbehandelingsinstallatiesop basis van een inregelrapport.

De bijbehorende bouwkundige, constructieve en elektrotechnische installatietechnische werkzaamheden behoren tot de werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden mogen de primaire bedrijfsprocessen van de rechtbank Rotterdam locatie Dordrecht niet worden verstoord.

In de eerste fase (de aanmeldingsfase) worden alle geïnteresseerde ondernemingen in de gelegenheid gesteld zich aan te melden als gegadigde. Het doel van deze fase is om maximaal drie gegadigden te selecteren. Deze gegadigden worden vervolgens uitgenodigd tot het indienen van een inschrijving (de inschrijvingsfase). Tevens is er dan een mogelijkheid om op een nader te bepalen datum het gerechtsgebouw te bezoeken.

Bron: Tenderned 23 april 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/193408

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *