Aventus gunt toegangscontrole aan Winkels Techniek – Aanbestedingsnieuws

Aventus gunt toegangscontrole aan Winkels Techniek

Aventus heeft de vernieuwing van zijn toegangscontrolesystemen definitief aan Winkels Techniek gegund. De werkzaamheden zijn gestart en hebben een initiële looptijd van vier jaar.

Aventus is een scholengemeenschap  voor middelbaar beroepsonderwijs in de Gelderse Stedendriehoek. De school heeft circa 11.000 studenten, 1.100 medewerkers en biedt ruim 200 opleidingen vanuit 6 schoolgebouwen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Binnen deze gebouwen staat het creëren van een ‘thuisgevoel’ centraal. Aventus realiseert dit met verschillende speerpunten, waarvan veiligheid er één is. Een betrouwbaar toegangscontrolesystemen draagt bij aan deze veiligheid.

©Aventus 2020

Aventus maakt gebruik van AEOS-software en zocht een toekomstbestendig systeem dat hier naadloos op aansluit. Onze beveiligingsspecialisten adviseerden om het NEDAP AEOS blue-model te implementeren. Dit model sluit niet alleen naadloos aan op het huidige systeem, de software is ook makkelijk aan te passen naar nieuwe mogelijkheden voor beveiliging in de toekomst. Daarnaast voldoet het model aan de wens van Aventus om het systeem zo duurzaam mogelijk te implementeren.

Winkels Techniek is verantwoordelijk voor het aansluiten en in bedrijf stellen van het volledige toegangscontrolesysteem in de zes bestaande én eventuele nieuwe gebouwen.

Bron: Winkels Techniek, 23 april 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *