E A pilot tiltsensoren gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

E A pilot tiltsensoren gepubliceerd

Op 5 december 2018 is de aanbesteding voor de pilot tiltsensoren gepubliceerd. In het aardbevingsgebied leeft al enkele jaren de wens om een proef met tiltsensoren uit te laten voeren. Bedrijven kunnen zich vanaf nu inschrijven op de aanbesteding.

Appingedam Opwierde-Zuid
Begin 2018 heeft NCG in afstemming met betrokkenen (Appingedam Opwierde-Zuid) een inhoudelijke aanpak opgesteld waar een pilot met tiltsensoren aan zou moeten voldoen. Het inhoudelijke plan van aanpak is de basis van deze aanbesteding. In het aardbevingsgebied leeft al enkele jaren de wens om een proef met tiltsensoren uit te laten voeren.

De pilot met tiltsensoren is bedoeld om de toegevoegde waarde van tiltsensoren te onderzoeken en de kennis hieromtrent te vergroten. Gezien de omvang van de opdracht moet deze pilot Europees worden aanbesteed. Het aanbestedingsdocument is te vinden op TenderNed. In het aanbestedingsdocument staan twee percelen waar marktpartijen zich op in kunnen schrijven:

Perceel 1: Plaatsing en onderhoud meetopstellingen, dataverzameling, data-analyse en interpretatie
Perceel 2: Opname van de bouwwerken

De pilot heeft een voorziene looptijd van 2,5 jaar waarbinnen 22 a 24 maanden daadwerkelijk gemeten wordt. Na het eerste jaar meten zal geëvalueerd worden of er aanpassingen nodig zijn in het aantal meetlocaties.

Aankondiging Pilot tiltsensoren op Tenderned, 7 december 2018

Bron: nationaalcoordinatorgroningen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *