DVT Advies wint aanbesteding vastgoedadvies Leiden – Aanbestedingsnieuws

DVT Advies wint aanbesteding vastgoedadvies Leiden

DVTadvies heeft er een mooie nieuwe opdrachtgever bij, zo kondigt het zelf aan: te weten de Gemeente Leiden. “Wij hebben de Europese Aanbesteding gewonnen betreffende de raamovereenkomst advies- en ingenieursdiensten voor vastgoed van de Gemeente Leiden.”

Foto: Pexels.com

De opdracht gaat om technisch beheer en onderhoud over een aanzienlijk deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille van de gemeente Leiden. Dit gaat samen met het organiseren, adviseren en begeleiden van diverse activiteiten.

Dat variëert van het uitvoeren van een onderzoek of inspectie tot het begeleiden en coördineren van de complexere activiteiten. Het gaat hierbij om elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, monumenten, transporttechniek, klimaat technische evenals bij constructieve vraagstukken.

Eerder was DVTadvies ook ingeschakeld in opdracht van Sodexo. Daar was DVTadvies installatieverantwoordelijke bij vier panden in Oosterhout en een pand in Amsterdam. Hierbij werd er bijvoorbeeld gelet op:

  • algehele indruk en overzichtelijkheid van de installatie volgens de NEN1010;
  • aanrakingsveilige delen in de installatie en verdeelkasten;
  • verouderde en verontreinigde installatiedelen;
  • aarding van (installatie) juist uitgevoerd;
  • juiste en veilige wijze van bedrading in verdeelkasten;
  • (overmatig) gebruik van flexibele aansluitleidingen;
  • aanwezigheid losse bekabeling;
  • de representativiteit van de tekeningen met de werkelijke situatie.

Ook won DVTadvies een installatie aanbesteding voor een datacenter. DVTadvies gaf hier advies over de vervanging van verouderde UPS-systemen die energie leveren aan de cliënten. De opdracht was opgesplitst in twee op te stellen tenders: één voor de UPS-selectie en separaat één tender voor de aanbesteding van de elektrotechnische werkzaamheden die benodigd waren om de vernieuwde UPS-systemen te kunnen faciliteren.

Bron: DVTAdvies, 27 februari 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *