Dusseldorp wint Nijmegen herinrichting kanaalstraat – Aanbestedingsnieuws

Dusseldorp wint Nijmegen herinrichting kanaalstraat

Nijmegen heeft een aanbesteding uitgezet voor de Herinrichting Weurtseweg en Kanaalstraat. Het deel van de Weurtseweg tussen de Nymaweg en de Laan van Oost Indië kan omgevormd gaan worden. Dit deel had nog een verkeersfunctie, straks wordt dit deel een snelle fietsroute, waar auto’s en bussen ook kunnen rijden. Gemotoriseerd verkeer is er “te gast”.

De aanbesteding is blijkens de publicatie van de gunning gegund aan Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek B.V uit Lichtenvoorde, voor een bedrag van €1.846.000,-  De aanbesteding was gepubliceerd via Mercell.

Door de versmalling krijgt de weg straks een groenere uitstraling. De Kanaalstraat tussen de Waterstraat en de Weurtseweg heeft nog een oude inrichting en de nieuwe inrichting van dit deel vormt ook onderdeel van het project. De Kanaalstraat krijgt hetzelfde profiel als de Waterstraat, die al eerder is gereconstrueerd. De werkzaamheden voor de verkeerslichten, openbare verlichting en aanplant van groen worden door derden uitgevoerd en maken geen deel uit van deze opdracht. De bestaande riolering wordt deels gerelined, huisaansluitingen worden vervangen. Er komt een nieuwe hemelwaterriolering vanaf de kruising met de Laan van Oost Indië (oostzijde) tot aan de kruising met de Waterstraat.

Geraamde duur
Begindatum:  2024-01-22+01:00
Einddatum:  2024-07-12+02:00
Waarde
Geraamde waarde exclusief btw:  2 500 000EUR

Bron: Tenderned, 1 februari 2024

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/324691

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *