Drukriolering Balkbrug Hardenberg – Aanbestedingsnieuws

Drukriolering Balkbrug Hardenberg

Binnenkort start Hardenberg de meervoudig onderhandse aanbesteding voor Drukriolering Balkbrug.

De opdracht bestaat uit:

  • Het leggen van nieuwe persleidingen;
  • De aanleg van een opvoergemaal.

Hardenberg gunt de opdracht op grond van de economisch meest voordelige inschrijving. Deze wordt bepaald op basis van de laagste prijs.

Hardenberg nodigt maximaal 5 bedrijven uit om een offerte te maken. Hardenberg heeft al 2 bedrijven uitgekozen. Wilt u ook ook meedoen aan deze aanbesteding? Vul dan voor 13 juni 2022, 12 uur het online aanmeldformulier in.

Hardenberg beoordeelt of de aanmeldingen aan de eisen voldoen. Geldt dit voor meer dan 3 bedrijven? Dan gaat de gemeente loten.  Behoren meerdere rechtspersonen tot één holding? Dan mag maar één onderneming uit deze holding zich aanmelden. Als u zich hier niet aan houdt, worden alle rechtspersonen van deze holding uitgesloten van deelname aan de aanbesteding.

De gemeente stuurt de offerteaanvraag op woensdag 22 juni 2022 tegelijkertijd naar alle geselecteerde bedrijven. Wilt u zich aanmelden? Toon dan aan dat u in de afgelopen drie jaar ervaring met het aanleggen van persleidingen en gemalen in zowel stedelijk gebied als het buitengebied. Inclusief het bijbehorende omgevingsmanagement. De omvang van de opdracht was daarbij minimaal €100.000.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *