Druk- en printwerk gemeente Groningen – Aanbestedingsnieuws

Druk- en printwerk gemeente Groningen

De huidige overeenkomst met betrekking tot druk- en printwerk eindigt per 1 december 2022. Het doel van deze aanbesteding van de gemeente Groningen is het afsluiten van een raamovereenkomst met één leverancier voor het uitvoeren en leveren van drukwerk. De looptijd van de opdracht bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van een periode van twee keer één jaar.
De aanbesteding wordt gedaan voor alle organisatieonderdelen van de gemeente Groningen. Daarnaast maken ook de GGD en WIJ-Groningen deel uit van deze aanbesteding. Met alle genoemde partijen wordt een overeenkomst afgesloten.

In deze aanbesteding wordt de volgende levering en dienstverlening uitgevraagd:
• Het leveren van al het drukwerk
• Kantoordruk- en printwerk (handelsdruk- en printwerk)
• Promotioneel druk- en printwerk
• Incidentele mailing en afwerking
• Druk- en printwerk van specials (zoals boeken, magazines, ansichtkaarten, kalenders, stickers, etc.) waarbij opdrachtgever het recht voorbehoudt om ook gebruik te maken van andere leveranciers.

Opdrachtgever heeft ervoor gekozen deze opdracht door middel van de zgn. openbare procedure in de markt te zetten. De opdracht zal worden gegund aan de inschrijver die de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV) heeft ingediend.

Bron: Tenderned zaterdag 3 september 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/271195

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *