Defensie gunt bruin- en witgoed opdracht aan Strijbosch – Aanbestedingsnieuws

Defensie gunt bruin- en witgoed opdracht aan Strijbosch

Een circa 4 miljoen euro grote opdracht voor het leveren, repareren, onderhouden, terugnemen en het leveren van onderdelen voor witgoed ( wasmachines, drogers, koelkasten vriezers et cetera) en bruingoed (elektronica voor beeld en geluid) van het ministerie van Defensie is gegund aan het het Brabantse Strijbosch uit Nistelrode.

Strijbosch inmiddels bijna 65 jaar jaar oud, ging op kleinschalige wijze start met de verhuur en verkoop van witgoed en elektronica. In de eerste jaren voornamelijk aan particulieren. Na verloop van tijd zien ook meer en meer bedrijven en instellingen de voordelen van huur en de bijbehorende service van Strijbosch. Het moment om meer aandacht te geven aan de zakelijke markt. Een groeiversnelling wordt ingezet als de eerste penitentiaire inrichtingen reeds in de jaren 80 kiezen voor het all-in serviceconcept van Strijbosch.

wasmachines, drogers, koelkasten et cetera ©EP 2019

Veruit de meeste penitentiaire inrichtingen en alle opvangcentra voor asielzoekers in Nederland zijn klant. Maar ook het ministerie van Defensie en tal van zorginstellingen zijn klanten. De opgebouwde reputatie heeft geleid tot een grensoverschrijdende interesse waardoor Strijbosch inmiddels ook Belgische, Deense en Duitse penitentiaire inrichtingen bedient. Met een compleet aanbod aan Tv’s, klein huishoudelijke apparatuur en witgoed, volgens een all-in serviceconcept.

Bron: Tenderned, 24 januari 2019

 

1 thought on “Defensie gunt bruin- en witgoed opdracht aan Strijbosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *