DBP-Cloud BAR-Organisatie – Aanbestedingsnieuws

DBP-Cloud BAR-Organisatie

Illustratie: pixabay.com

De opdracht in deze aanbesteding van de BAR-organisatie (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) betreft:
 Het uitvoeren van het beheer van de server en storage omgeving (HA-omgeving) van de BARorganisatie en het aanbieden van VM as a Service op deze HA-omgeving aan de BAR-organisatie.
 Het binnen een jaar na aanvang van het contract ombouwen van de huidige HA-omgeving gebaseerd op replicatie naar geo-redundant op basis van twee stretched server-storage-omgevingen met Dark fiber inter-connectiviteit. De opdrachtgever van de opdracht is de BAR-organisatie, die vanaf 1 januari 2024 verder gaat onder de naam De
BedrijfsvoeringsPartner.

Het hart van de ICT-omgeving van de opdrachtgever bestaat uit Proliant DL380 G10 servers i.c.m. met een Nimble Hybrid Storage Array (HA-omgeving). Deze HA-omgeving is middels replicatie verdeeld over twee datacenters te weten Barendrecht (BD) en Ridderkerk (RK). Het beheer van deze HA-omgeving (OS en hypervisor) is uitbesteed aan een externe opdrachtnemer. Het contract met deze opdrachtnemer loopt 31 maart 2024 af. Opdrachtgever is op zoek naar een opdrachtnemer voor het beheer van dit deel van de HA-omgeving en het aanbieden van VM as a Service op basis van Hyper-V. De aanbesteding sluit de huidige leverancier niet uit tot deelname. Naast het beheer van de HA-omgeving levert opdrachtnemer aan opdrachtgever op de HA-omgeving VM as a Service, gebaseerd op Hyper-V 2019 als hypervisor. De licenties zijn onderdeel van de HA-omgeving.
Opdrachtnemer zorgt dat opdrachtgever zelf VM’s kan aanmaken, aanpassen etc. Het betreft een Europese
openbare procedure op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bron: Tenderned zondag 31 december 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/321616

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 2 januari 2024

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *