Datasets TenderNed weer gepubliceerd – Aanbestedingsnieuws

Datasets TenderNed weer gepubliceerd

Ieder halfjaar publiceert PIANOo op TenderNed de gegevens uit het aankondigingenplatform als dataset, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken voor analyses. De dataset van 2020 is nu beschikbaar. In het 3e en 4e kwartaal zijn in totaal 9.696 aankondigingen gepubliceerd ten opzichte van 9.129 in het 1ste en 2e kwartaal.

©TenderNed 2019 /bewerking AN Tenderned Artwork van dichtbij

TenderNed was ook zo aardig het hele jaar bij elkaar te voegen. De data over het 3e en 4e kwartaal 2020 zijn samengevoegd met die van het 1ste en 2de kwartaal en vormen nu het jaaroverzicht Dataset 2020. Bedankt TenderNed. We gaan er weer eens op los excellen.

Deze dataset van 2020 bevat de gepubliceerde data uit alle aankondigingen die in dat jaar zijn gepubliceerd op TenderNed. Dit zijn zowel aankondigingen van marktconsultaties, vooraankondigingen, aankondigingen van een opdracht, aankondigingen van een gegunde opdracht (hieronder vallen ook vroegtijdige beëindigingen), wijziging in de opdracht en rectificaties.

Met de datasets kunt u analyses maken van bijvoorbeeld het aantal aanbestedingen per aanbestedende dienst, welk soort procedure het meest gebruikt wordt, of aan welke ondernemingen de opdracht gegund is.

Dataset 2020

Dataset 2020: Aankondigingen analyseren en downloaden 

Meer informatie

Maandelijkse analyses 2020: effect corona op aanbestedingsgedrag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *