DAS voor levering hardware Stichting Ieder Kind telt in Nijverdal – Aanbestedingsnieuws

DAS voor levering hardware Stichting Ieder Kind telt in Nijverdal

Een hele toestand, met DAS marktplaatsen. De redactie van Aanbestedingsnieuws kwam deze DAS tegen op TenderNed en is doorgepubliceerd via Mercell/Negometrix. Bij de Das is een hele serie scholen in de omgeving van Nijverdal betrokken maar in elk geval ook Ieder Kind Telt. En al die scholen willen natuurlijk weleens hardware.

Foto: pixabay.com

De aankondiging meldt:

Welkom op het DAS voor de levering van ICT hardware – Laptops voor Stichting ‘leder kind telt’ te Nijverdal. Via dit DAS worden op rechtmatige wijze diverse producten ingekocht op het gebied van laptops en toebehoren. Hiermee wordt beoogd een diversiteit aan aanbieders aan te spreken en de vraag en aanbod op zo’n goed mogelijke wijze bij elkaar te brengen.

Contactpersoon is bureau Das Makkelijk en dat staat open voor allerlei adviseurs en leraren en andere flexwerkers om hen rechtstreeks te benaderen zonder een warm contact bij de opdrachtgever. Het lijkt makkelijk maar adviseurs die zich zo laten inhuren schieten zichzelf altijd in de voet met de dure tussenhandel die het op zichzelf toelaat.  Maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt.

DAS Dynamisch Aankoopsysteem DAS Makkelijk (das-service.nl)

DAS makkelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *