Flevoland zoekt bouwteam voor oeververbetering – Aanbestedingsnieuws

Flevoland zoekt bouwteam voor oeververbetering

De provincie Flevoland heeft een aankondiging geplaatst op TenderNed voor de verbetering van oevers. Deze uitvraag voor T1 betreft 14 kilometer oevers die toekomst bestendig moeten worden gemaakt. De huidige oeverinrichtingen bestaan uit onverankerde en verankerde betonnen damwanden, verankerde houten damwanden en een klein deel stalen damwand.

De totstandkoming van het ontwerp en bestek zal plaatsvinden in een bouwteam. De provincie, ingenieursbureau en aannemer nemen hier alle drie aan deel. De provincie en de aannemer geven hierin advies over de ontwerp- en engineeringskeuzes. De provincie is op zoek naar een optimale oplossing waarin duurzaamheid, veiligheid en kosten met elkaar in evenwicht zijn.

Fragment https://www.youtube.com/watch?v=ypWpfHsYL90&t=101s©Zuid-Holland 2021

De ontwerpwerkzaamheden zullen worden uitgevoerd onder een bouwteamovereenkomst op basis van het model bouwteamovereenkomst van Bouwend Nederland 2021. De uitvoeringswerkzaamheden kunnen als optie worden opgedragen aan aannemer mits tevoren tussen de opdrachtgever en de aannemer over de prijs van het Werk overeenstemming wordt bereikt, één en ander met inachtneming van de bouwteamovereenkomst. Uitvoering vind plaats op basis van de UAV 2012.

De opdracht is uitgezt met een niet openbare procedure en afgekondigd op 6 juni 2023, zie ook:

21135-30 Bouwteam oevermaatregelen T1 – Publicatie – TenderNed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *