Dagreizen per touringcar regio Rotterdam – Buzz010 – Aanbestedingsnieuws

Dagreizen per touringcar regio Rotterdam – Buzz010

Het doel van Stichting Buzz010: Excursies mogelijk maken buiten de school- en woonomgeving voor alle onderwijs
leerlingen (en begeleiders) van Rotterdamse schoolbesturen als verrijking van het onderwijs. Leerlingen hebben de kans om met Buzz010 extra, of nieuwe, excursies mee te maken, die zonder het project niet gerealiseerd kunnen worden.

Buzz010 is in de periode 1 augustus 2017 tot en met 31 juli 2022 mogelijk gemaakt door afspraken tussen de gemeente
Rotterdam, Stichting De Verre Bergen en circa 20 Rotterdamse primair onderwijsbesturen. Buzz010 wordt gecontinueerd in de periode 01 augustus 2022 tot en met 31 juli 2027 door nieuwe afspraken over cofinanciering tussen de gemeente Rotterdam, Stichting De Verre Bergen en de schoolbesturen RVKO, BOOR, PCBO en Kind en Onderwijs, namens alle Rotterdamse PO-schoolbesturen. Overige schoolbesturen in Rotterdam hebben de mogelijkheid om gedurende het programma zich bij dit programma te voegen, zoals zij dit ook tijdens het eerste periode hebben gedaan.

Het Loket van Buzz010 wordt in opdracht van Buzz010 verzorgd door Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR)
en zal toegankelijk zijn via de boekingswebsite
www.buzz010.nl Meer informatie over Stichting Buzz010 treft u aan op de website: www.buzz010.nl. Stichting Buzz010, (opdrachtgever) , wenst een overeenkomst af te sluiten voor busreizen per touringcar ten behoeve van dagreizen. De opdracht vervat het vervoer van leerlingen en begeleiding per bus van en naar
verschillende excursies binnen de regio Rotterdam. Het betreft groepen van verschillende omvang en dagreizen van
verschillende duur. Het is een breed scala aan reisdoelen in alle seizoenen van het jaar.
 Er zijn de afgelopen jaren tussen de 700 en 1300 reizen uitgevoerd. De coronaperikelen hadden invloed op het aantal reizen.

De opdracht bestaat uit één perceel. Er wordt een overeenkomst afgesloten met één opdrachtnemer. Wanneer de procedure volgens planning verloopt, heeft opdrachtgever de intentie de overeenkomst zo spoedig mogelijk na de definitieve gunning in te laten gaan. Het kan zijn dat in de periode vóór de beoogde ingangsdatum van de overeenkomst al één of meerdere reizen bij een andere partij zijn geboekt en die pas na de daadwerkelijke ingangsdatum van de overeenkomst zullen worden afgenomen. De beoogde opdrachtnemer respecteert dit.
De dagreizen zijn als volgt te benoemen:
a. Van en naar enkel adres in de regio Rotterdam;
b. Van en naar meerdere adressen in de regio Rotterdam;
c. Van meerdere adressen naar een enkel adres in de regio Rotterdam.

De contractperiode bedraagt twee jaar met de mogelijkheid deze drie maal met één jaar te verlengen. gunning vindt plaats aan de inschrijver die instemt met de aanvullende voorwaarden voor gunning en de economisch meest voordelige inschrijving heeft ingediend, op basis van de “beste prijs-kwaliteitsverhouding” (BPKV). 

Bron: Tenderned woensdag 16 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/255897

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *