CTAC wint aanbesteding SAP Noord -Brabant – Aanbestedingsnieuws

CTAC wint aanbesteding SAP Noord -Brabant

Laatst geupdate op augustus 13, 2021 door redactie

De provincie Noord-Brabant heeft na een Europese aanbesteding Ctac geselecteerd als nieuwe SAP-partner. Ctac neemt de komende jaren samen met het SAP-team van de provincie de projecten en het beheer van de SAP-omgeving voor zijn rekening. In 2020 was Brabant een van de eerste overheidsinstellingen die de stap naar SAP S/4 HANA zette. Dat gebeurde mede in het kader van de ambitie om de meest digitale en vooruitstrevende provincie van Nederland te zijn. De provincie wil gemeenten, burgers en bedrijven met behulp van technologie optimale dienstverlening bieden en de interne processen maximaal stroomlijnen. Een voorbeeld hiervan is de volledige digitalisering van het proces van subsidieaanvragen.

De provincie zet het SAP-platform anno 2021 in voor verschillende doelen, waaronder personeels- & salarisadministratie, de financiële administratie, beheer van vaste activa, inkoop, rapportage, workflow en treasury & riskmanagement. Ook ondersteunt SAP specifieke overheidstaken.

In de aanbesteding zocht de provincie naar één centrale partij, die alle aspecten van het omvangrijke SAP-landschap kon afdekken. Ctac kan dat als SAP-specialist met tientallen jaren ervaring met het platform als geen ander. Daarnaast vormen de visie op de toekomst van digitalisering en automatisering en de proactieve handelwijze van Ctac een goede basis voor een veelbelovende samenwerking.

Beeldmerk SAP – collage © ZaZ 2021

Leon Paaijmans, Business Development Manager bij Ctac:

“Wij hebben met veel inzet en energie gewerkt aan deze aanbesteding en zijn dan ook heel enthousiast over de keuze van de provincie voor onze dienstverlening. De provincie Noord-Brabant loopt voorop als het gaat om digitalisering en gaat in alles wat zij doet uit van de kernwaarden verbindend, doortastend, vernieuwend en betrouwbaar. Daar sluiten onze waarden ondernemend, resultaatgericht, bewust, gedreven en samen uitstekend op aan. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarbij Noord-Brabant maximale waarde kan halen uit zijn SAP-omgeving.”

Cees Vermond, Teamleader SAP Service Team van de provincie Noord-Brabant:

“Ctac heeft in de aanbesteding aangetoond de gewenste meerwaarde te kunnen bieden. Naast het proactief beheren van het SAP-landschap van de provincie Noord- Brabant, zijn zij in staat dit zowel op technisch als applicatiegebied naar een hoger niveau te brengen, voor nu en in de toekomst. Wij hebben vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac:

“Als Ctac zijn we ontzettend enthousiast over de samenwerking met de provincie Noord-Brabant. Als Brabants bedrijf voelen we ons verbonden met de provincie en zijn trots een bijdrage te kunnen leveren aan hun toekomstgerichte ambities.”

Over Ctac
Als Business & Cloud Integrator helpt Ctac haar klanten hun ambities waar te maken. Door continu te innoveren creëert Ctac daarvoor de benodigde business value. Ctac biedt een breed portfolio met oplossingen van SAP en Microsoft ‘on any cloud’ en levert diensten op het gebied van IT modernisation, Connected Intelligence, Transformation & Changemanagement, Security & Trust en Business Transformation.
Daarnaast heeft Ctac een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannel gedreven Point-of-Sale & Loyalty platform en SaaS-oplossingen voor de woningcorporatie en het commercieel vastgoed, respectievelijk Fit4Woco en Fit4RealEstate.

Ctac bestaat in 2021 29 jaar en heeft in deze periode ruime ervaring en inhoudelijke kennis opgebouwd in de sectoren retail, wholesale, manufacturing en real estate. Over 2020 realiseerde Ctac een omzet van € 87,3 mln.

Ctac heeft op basis van leeftijd, kennis en ervaring een goed gebalanceerd personeelsbestand. Samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken staat hoog in het vaandel. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft vestigingen in ’s-Hertogenbosch en in Wommelgem (België)

Bron: CTAC, 25 maart 2021

 

Red AN:

De opdracht is gepubliceerd onder CPV code 72000000 en vertegenwoordigt blijkens het gunningsbericht, dd. 16 maart 2021 een geschatte waarde van: € 1. 393. 650,- Op de aanbesteding kwamen 3 inschrijvingen binnen

Recente aanbestedingen op TenderNed met trefwoord SAP:

vanaf 23-02-2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *