Concessie foodtruck stadsstrand Hoorn – Aanbestedingsnieuws

Concessie foodtruck stadsstrand Hoorn

Impressie: © Gemeente Hoorn

Aanleiding voor deze aanbesteding is het project Stadsstrand te Hoorn. Het stadsstrand wordt aangelegd op de oeverdijk voor de bestaande dijk tussen de Parkschouwburg en De Hulk. Het doel van deze aanbestedingsprocedure is om met één inschrijver een standplaatsvergunning te sluiten voor het exploiteren van een foodtruck op het stadsstrand te Hoorn. De kritische succesfactoren van de opdracht zijn:
• Met ingang van 1 juli 2023 dient de foodtruck gebruiksklaar te zijn voor de tijdelijke standplaats.
• Met ingang van 1 april 2024 dient de foodtruck gebruiksklaar te zijn voor de vaste standplaats.

De foodtruck komt op een unieke locatie te staan, op het nieuwe 1.000 meter lange zandstrand, direct aan de zandstrook. De foodtrucklocatie ligt aan een kleine baai met uitzicht op het open water en op de historische binnenstad. De locatie is goed bereikbaar. De verkeersbrug geeft rechtstreeks toegang tot de parkeerplaatsen die op korte afstand van de foodtrucklocatie liggen. De fietsroute vanuit de binnenstad loopt langs de locatie en gaat door richting Scharwoude. De foodtruck is niet alleen zichtbaar vanaf het water en het strand maar ook vanaf de Westfriese Omringdijk.

De aankleding en het aanzicht van de truck moet aansluiten op het unieke strandlandschap. Voor de goede orde willen wij u er ter informatie op wijzen dat er door de gemeente Hoorn op dit moment een aanbesteding plaatsvindt van een onderopstalrechtovereenkomst voor een strandpaviljoen dat ook op het stadsstrand wordt gesitueerd. Inhoudelijk staat die aanbesteding geheel los van deze aanbesteding. De aanbesteding is gepubliceerd op Tenderned. Voor zowel het strandpaviljoen als de foodtruck hebben zich al belangstellenden gemeld. Alle belangstelleden zijn schriftelijk geïnformeerd over de publicatie van deze aanbesteding op Tenderned. De looptijd van de overeenkomst is van 1 juli 2023 tot 31 maart 2028. De overeenkomst kan worden verlengd met één keer vijf jaar, waardoor de overeenkomst uiterlijk op 31 maart 2033 eindigt. Hoorn gunt de opdracht aan de inschrijver die inschrijft met de beste prijs-kwaliteitsverhouding (hieronder valt o.a. ook het ontwerp).

Bron: Tenderned maandag 31 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/277659

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *