Concessie abri’s en reclamevitrines Ede – Aanbestedingsnieuws

Concessie abri’s en reclamevitrines Ede

Abri in Ede. Foto: Google Streetview

Op dit moment heeft de gemeente Ede een concessieovereenkomst afgesloten met JCDecaux voor de plaatsing, beheer, onderhoud en reclame exploitatie van abri’s en vrijstaande reclamevitrines. Deze concessieovereenkomst loopt af op 31-12 2020.  De glasschade die mogelijk op 31 december 2020 zal ontstaan zal door JCDecaux en de nieuwe exploitant gedeeld worden. 

De opdracht omvat de concessieverlening voor het exploiteren van reclame in deze objecten. Gedurende de looptijd van de concessieovereenkomst is de opdrachtnemer verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en schadeherstel van de objecten. De gemeente Ede heeft overeenstemming bereikt met JCDecaux voor overname van de abri’s en vrijstaande reclamevitrines. Deze objecten worden eigendom van de opdrachtnemer. Nieuw te plaatsen abri’s zullen door de opdrachtnemer aangeschaft worden. Extra te plaatsen vrijstaande reclamevitrines zullen door de opdrachtnemer aangeschaft moeten worden, mits de opdrachtgever hier akkoord mee gaat.

De concessieovereenkonst  omvat 

  • 89 Abri’s;
  • 49 Vrijstaande Reclamevitrines;
  • Telefooncel locaties 8 stuks;
  • 4 Abri’s (voorheen Infostop)

De concessieovereenkomst zal worden aangegaan voor een periode van acht jaar met éénmaal een optie tot verlenging van twee jaar.

Bron: Tenderned 21 augustus 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/203150

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *