Communicatiebureau thema duurzaamheid – gemeente Nissewaard – Aanbestedingsnieuws

Communicatiebureau thema duurzaamheid – gemeente Nissewaard

wij.doen.groen logo

Wij.Doen.Groen is ontwikkeld als een overkoepelend merk waar alle duurzame projecten richting bewoners en ondernemers van gemeente Nissewaard een plaats krijgen. In de tactische en uitvoerende communicatiewerkzaamheden zoekt de gemeente ondersteuning, waarbij het merk Wij.Doen.Groen verwerkt wordt in concrete campagnes, acties, tekst en beeld.
Hierbij is het doel dat het merk zichtbaar is en een rode draad laat zien in wat gemeente Nissewaard doet op het gebied van duurzaamheid. Het kan in enkele gevallen voorkomen dat ook vanuit andere domeinen dan duurzaamheid binnen de
gemeente communicatiewerkzaamheden bij het geselecteerde bureau worden belegd. De verwachte omzet is €300.000,- per jaar excl. btw. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Over de te verrichten werkzaam heden is de schrijver van de offerteaanvraag/leidraad niet erg mededeelzaam. De conceptovereenkomst wordt ook niet veel duidelijker: “De opdrachtnemer verplicht zich jegens de gemeente om voor de duur van de raamovereenkomst de volgende werkzaamheden te verrichten ingeval daarvoor een nadere opdracht wordt gegeven: ‘Communicatie rondom duurzaamheid’ een en ander conform de offerteaanvraag (inclusief bijlagen) en de inschrijving. ” Het programma van eisen stelt voornamelijk eisen aan de opdrachtnemer. Beetje raar allemaal in een openbare procedure.

De looptijd van de af te sluiten raamovereenkomst is vier jaar zonder verlengingsopties. Er wordt de openbare procedure gevolgd. Als gunningcriterium geldt de ‘Beste prijs-kwaliteitsverhouding’.

Bron: Tenderned donderdag 6 april 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/293806

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 7 april 2023

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *