Circulair kantoormeubilair gemeente Huizen – Aanbestedingsnieuws

Circulair kantoormeubilair gemeente Huizen

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Pixabay.com

De gemeente Huizen nodigt u uit om een offerte uit te brengen voor het leveren van remontabel kantoormeubilair ten behoeve van de gemeente.  De gemeente Huizen wil per 2025 50% circulair inkopen. Remontabel meubilair is circulair. Onder remontabel verstaat de gemeente: uit elkaar te halen en voor dezelfde functie opnieuw te gebruiken zonder breken of beschadigen.

Met de winnaar van deze aanbesteding gaan wij een raamovereenkomst aan. De raamovereenkomst loopt van 1 april 2023 tot 31 maart 2026 en kan tweemaal met één  jaar verlengd worden. De maximale waarde is €200.000,-. Een exacte omzetgarantie kan niet worden gegeven. Binnen de raamovereenkomsten plaatst de gemeente opdrachten van minimaal vijf items (uitgezonderd onderdelen, die wil de gemeente  per stuk kunnen bestellen). Er wordt jaarlijks een plan gemaakt en
bespreken dat ieder kwartaal met de leverancier zodat de levertijden steeds ruim van te voren bekend zijn. Bij levering neemt u het oude meubilair mee om het een nieuw leven te geven en u betaalt daarvoor aan ons een realistische inruilprijs die u aftrekt van de verkoopprijs.

De gemeente gunt de raamovereenkomst op basis van laagste fictieve inschrijfprijs.  In dit geval maakt de gemeente een schatting van de aantallen voor de komende vier jaren. De door u opgegeven prijzen (‘echte’ prijzen x fictieve aantallen) en beloftes (fictieve kortingen) bepalen de ‘denkbeeldige’ inschrijfprijs. De laagste fictieve prijs wint.
Algemene eisen:
Levering franco huis. U heeft een webwinkel o.i.d. U verbruikt geen verpakkingsmateriaal.

Specifieke wensen/eisen:
Het meubilair moet qua kleurstellingen en model nauw aansluiten bij bestaand meubilair. U levert het meubilair compleet gemonteerd in de aangewezen ruimte/kantoren. Na rapporteren van een defect herstelt u dat binnen  acht (kantoor) uren op onze locatie. Bij de zit/sta bureaus streeft de gemeente naar gebruikte onderstellen met nieuwe bladen. U bepaalt zelf
hoeveel van de 130 stuks u met gebruikte onderstellen zult leveren. Let er op dat u daarbij ook de aantallen invult. Stoelen, vergadertafels en onderdelen zijn altijd nieuw.

Klanttevredenheid:
Wij willen graag een tevreden klant van u worden. Wij meten de klanttevredenheid ieder jaar. U belooft ons in de Excel op vijf onderdelen een rapportcijfer voor tevredenheid. Iedere volle punt hoger dan het rapportcijfer 6 geeft een fictieve korting bij uw offerte van €10.000,-. Als u de beloofde klanttevredenheid niet waarmaakt dan wordt het contract niet verlengd.

Deze openbare aanbesteding is door de gemeente zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk gehouden om (lokale MKB) bedrijven de gelegenheid te geven om mee te doen. De gemeente publiceert de offerteaanvraag op Tenderned en sturen deze per email naar bij ons bekende bedrijven. Vragen kunt u per mail stellen (niet telefonisch). Als er vragen gesteld worden dan beantwoordt de gemeente die zo snel mogelijk op Tenderned (dus NIET via mail). U hoeft voor de gepubliceerde stukken en
vragen/antwoorden niet in te loggen. De nota van inlichtingen (waar alle vragen en de antwoorden nog een keer in staan) publiceert de gemeente tien dagen voor de sluitingsdatum via Tenderned. Met deze eenvoudige inkoopprocedure besparen we iedereen veel tijd en moeite.

Bron: Tenderned donderdag 19 januari 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/285999

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 20 januari 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *