Centralpoint gaat Amstelveen ICT hardware leveren – Aanbestedingsnieuws

Centralpoint gaat Amstelveen ICT hardware leveren

Centralpoint heeft de aanbesteding gewonnen voor de levering van ICT hardware inclusief dienstverlening aan de gemeenten Amstelveen en de daarmee in 2013 gefuseerde gemeente Aalsmeer. De gemeente Amstelveen geeft ook nog ICT-ondersteuning aan de Belastingsamenwerking Amstelland. Centralpoint gaat de gemeenten voorzien van werkplek en infrastructuur hardware zoals desktops, laptops, servers, storage uitbreidingen, netwerkapparatuur en accessoires.

De dienstverlening omvat onder andere de (pre-)installatie c.q. het gebruik gereed leveren en het uitbreiden van de garantie. De overeenkomst heeft een looptijd van één jaar met optioneel driemaal één jaar verlenging.

Ronald Ederveen, Directeur Centralpoint Business Solutions:centralpoint-amstelveen

“Wij zijn zeer verheugd met het gunningsbesluit van de gemeente Amstelveen. Steeds meer gemeenten onderkennen dat Centralpoint, naast een state-of-the-art webshop, ook innovatieve diensten heeft die hen ontzorgen bij de aanschaf, installatie en onderhoud van hun ICT-infrastructuur. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij dit ontzorgen in de praktijk gaan waarmaken, zodat een optimale klantbeleving ontstaat en er voor de gemeente Amstelveen geen reden is om de optionele verlengingen van het contract niet te lichten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *