Bouwend Nederland en ING gaan innovatie in de bouw versterken – Aanbestedingsnieuws

Bouwend Nederland en ING gaan innovatie in de bouw versterken

Bouwend Nederland en ING gaan samen de innovatiekracht van de ondernemingen in de bouw versterken. Er zijn grote uitdagingen in de sector, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, technologische vernieuwingen en circulair bouwen, die vragen om meer en snellere innovatie. Beide organisaties zijn hiervoor een strategische samenwerking aangegaan.

Fries Heinis (algemeen directeur Bouwend Nederland) en Rob van den Biggelaar (Manager Sectormanagement ING) ondertekenden op 14 februari een overeenkomst waarin beide partijen zich de komende drie jaar aan elkaar verbinden om het thema ‘innovatief ondernemerschap in de bouw’ verder te brengen.

Bouwend Nederland en ING zien grote kansen voor het bieden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals digitalisering van de gebouwde omgeving, het mogelijk maken om langer thuis te wonen, energietransitie, circulair bouwen, slimme mobiliteit en klimaatbestendig maken van Nederland. Dit biedt voor de sector extra groeipotentieel en zal haar maatschappelijke toegevoegde waarde vergroten. Het partnerschap helpt ondernemers deze kansen te verzilveren.

Bron: Bouwend Nederland, 15 februari 2017
http://www.bouwendnederland.nl/nieuws/3843113/bouwend-nederland-en-ing-gaan-innovatief-ondernemerschap-in-de-bouw-versterken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *