Bloemen gegund aan Topgeschenken en De Roos – Aanbestedingsnieuws

Bloemen gegund aan Topgeschenken en De Roos

Collage: 3xP studio

De gezamelijke aanbesteding ( raamovereenkomst) voor bloemen van ROC Amsterdam, VOvA en ROC Flevoland is gegund aan twee van de vier inschrijvende partijen en wel Topgeschenken.nl in Nieuw-Vennep en De Roos in Amsterdam. De verkorte opdracht luidde:  Het leveren van bloemen, boeketten en bloemstukken ten behoeve van alle gelegenheden (jubileum, verjaardagen, diploma uitreikingen en dergelijke) ten behoeve van het ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland en het Voortgezet Onderwijs Amsterdam.

Gezien de aard van de overeenkomst (raamovereenkomst) is het niet mogelijk de omvang van de opdracht in een bedrag uit te drukken, aangezien er niet bekend is hoeveel en wat er precies afgenomen gaat worden. Om deze reden is aan de totale omvang van de opdracht de fictieve waarde € 1 meegegeven, maar geschat wordt dat het per jaar gaat om een bedrag van circa 60.000€ excl. BTW. Een bedrag waar uiteraard geen rechten aan kunne worden ontleend. In de gunning is niet te vinden of het jaarbedrag gelijkelijk over beide partijen verdeeld is. Wel dat in de aanbesteding kwaliteit voor 80% meetelde en de prijs voor 20%. Zodat studenten rustig verder kunnen leren en jubilarissen rustig kunnen jubileren, het bloemwerk is verzorgd.

Topgeschenken.nl is een webwinkel waar men geschenken kan bestellen en laten bezorgen. Er is een aantrekkelijk assortiment geschenken zoals bloemen, fruitmanden, taarten, cadeaubonnen, wijn, champagne, bierpakketten, bonbons/chocolade, ballonnen, geboortegeschenken en wenskaarten. Het assortiment wordt continue uitgebreid waarbij wordt ingespeeld op de behoefte van de klanten. Topgeschenken.nl is oorspronkelijk in 2006 gestart als Wijnlatenbezorgen.nl. Hiermee werd de basis gelegd voor een webwinkel waarbij zowel particulieren als bedrijven binnen 24 uur een geschenk binnen heel Nederland kunnen laten bezorgen.

De Roos bloemisten bestaat al sinds 1927 en is voor veel Amsterdammers een begrip voor het bezorgen van bloemen, boeketten bloemstukken en rouwstukken. Door de opkomst van internet en de grotere verkoop op afstand hebben zij de bloemenwinkel in de Clercqstraat / Bilderdijkstraat gesloten. Vanuit de vestigingen in Amsterdam-Sloten en de bloemenveiling in Aalsmeer kunnen zij razendsnel bloemen bezorgen in heel Nederland. De Roos is als een van de eerste bloemisten in Nederland met Goud gecertificeerd bij de Barometer Duurzame Bloemist, het keurmerk voor duurzame bloemisten. Om de bedrijfsvoering nog duurzamer te maken, heeft de Roos05 nu ook zonnepanelen laten plaatsen op het dak van de Roos.  Op zonnige dagen zijn ze zelfs geheel energie zelfvoorzienend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *