Beveiliging opvanglocaties Westland – Aanbestedingsnieuws

Beveiliging opvanglocaties Westland

De gemeente Westland heeft een opdracht uitgezet voor de beveiliging van opvanglocaties. De opdracht behelst beveiligings- en servicehostingdiensten op vier (4) opvanglocaties. Het gaat om 24/7 beveiliging, inclusief servicehosting voor zeven (7) dagen per week (inclusief feestdagen), 24 uur per dag. Er is één (1) beveiliger per shift per locatie nodig.
De gemeenten in Nederland zijn verantwoordelijk voor de realisatie van opvangplekken voor ontheemden uit Oekraïne sinds de uitbraak van de oorlog in Oekraïne in maart 2022. De Gemeente levert daarom een bijdrage aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Inmiddels heeft de Gemeente vijf (5) gemeentelijke opvanglocaties (GOO) gerealiseerd. Op vier (4) van deze locaties is beveiliging (servicehosting) aanwezig en noodzakelijk .
De Gemeente is voornemens om tot een overeenkomst te komen met één (1) partij voor de inzet van beveiligers in combinatie met servicehosting voor de gemeentelijke opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen. Met als doel het veilig en schoonhouden van de volgende vier (4) opvanglocaties: 1) De Lier, 2) Monster, 3) HomeFlex/Elsenbosch Honselersdijk en 4) Carlton hotel Naaldwijk. Op deze locaties, bestaande uit aparte woonunits, zijn per locatie zo’n 100 a 120 vluchtelingen gehuisvest.
Uiterste inschrijfdatum is naar verwachting  11 maart 2024.
Er wordt een schouw georganiseerd op vier (4) locaties om een beeld krijgen van het werkgebied. De schouw vindt plaats op 8 februari 2024 om 13:30 uur op locatie 1, daarna gaan we door naar  de volgende locatie 2 tot we alle vier (4) de locaties hebben gehad. Om aanwezig te zijn bij de schouw is het van belang dat u zich van tevoren aanmeld, dit kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren via de berichtmodule van TenderNed o.v.v. naam, organisatie, telefoonnummer. Het is niet mogelijk om later op een andere locatie aan te sluiten.

Bron: Tenderned, 23 januari 2024

Zie ook:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/323729

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *