Bender wint aanbesteding Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen – Aanbestedingsnieuws

Bender wint aanbesteding Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen

De gemeenten Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht (Sociale Zaken Maastricht Heuvelland  of SZMH) willen per 1 juni juni 2022 met vier opdrachtnemers  raamovereenkomsten afsluiten voor de ‘Inhuur van personeel binnen het sociaal domein met functieschaal 8, 9 en 10’.

Bender is de eerste winnaar van de aanbesteding die er melding van maakt op haar website. Bender is de werkgever voor professionals die hun carrière willen vormgeven met een vast dienstverband met verschillende uitdagende opdrachten binnen het sociaal domein. Door de gunning van de ‘aanbesteding inhuur personeel sociaal domein’ aan Bender, verzekert Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen zich van een pool professionals. Door de synergie tussen Bender en de gemeenten is Bender er van overtuigd dat ze wezenlijk gaat bijdragen aan het realiseren van de vele uitdagingen waarvoor het sociaal domein de komende jaren staat.

De gemeenten Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht (SZMH) willen per 1 juni juni 2022 met vier (4) opdrachtnemers  raamovereenkomsten afsluiten voor de ‘Inhuur van personeel binnen het Sociaal Domein met functieschaal 8, 9 en 10’.

Bron: Bender

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *