Belastingdienst plaatst aanbesteding voor SaaS Producten-Dienstencatalogus – Aanbestedingsnieuws

Belastingdienst plaatst aanbesteding voor SaaS Producten-Dienstencatalogus

Laatst geupdate op augustus 13, 2021 door redactie

Met deze aanbesteding hoopt de Belastingdienst te komen tot een overeenkomst met één opdrachtnemer voor de levering en implementatie van een SaaS producten- dienstencatalogus bij de Belastingdienst, alsmede het technisch beheer en onderhoud daarop, hosting en additionele diensten.

De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 01-05-2019 waarbij de Producten- dienstencatalogus op 01-01-2020 operationeel in gebruik moet zijn. De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 3 jaar, met de mogelijkheid de overeenkomst 4 maal te verlengen met 1 jaar.

Het betreft ca 28.000 gebruikers van de Belastingdienst. Het aantal gebruikers is variabel is en kan afhankelijk zijn van het aantal actuele medewerkers bij de Belastingdienst. De geraamde waarde is € 500.000, dit is een optelling van de onderdelen implementatie, gebruiksrecht en additionele diensten uit het prijsmodel van deze Europese aanbesteding. Deze waarden zijn bepaald op onze huidige ervaringen, inzichten en het budgetkader voor de komende jaren, het betreft dus een inschatting waar geen rechten aan te ontlenen zijn. Een vergelijkbare producten-dienstencatalogus (2017) van de Belastingdienst en het Facilitair Bedrijf , FMHaaglanden en Rijkswaterstaat/Corporate Dienst toen nog in PDF formaat vind u in bijgaande illustratie. Inschrijven kan tot 15 maart 2019.

producten-dienstencatalogus 2017
Foto: Belastingdienst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Tenderned, 30 januari 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/157118;section=0

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *