Materiaal onderhoud Sportvelden Tilburg gegund aan Abemec – Aanbestedingsnieuws

Materiaal onderhoud Sportvelden Tilburg gegund aan Abemec

Foto: Abemec

De Veghelse organisatie Abemec heeft de opdarcht verworven om voor het onderhoud van de buitensport accomodaties van de gemeente Tilburg tractoren, materieel en onderhoud te leveren. De duur van de opdracht is 2 jaar en kan twee maal met een jaar verlengd worden. Gedurende de looptijd van deze raamovereenkomst is de verwachting dat voor circa € 50.000,- per jaar aan materieel wordt vervangen. De uiteindelijke totale waarde van de opdracht is door de aanbestedende dienst niet openbaar gemaakt omdat het hier ( volgens de aanbestedende dienst) bedrijfsgevoelige informatie betreft.

Abemec, opgericht in 1947, is een leverancier en dienstverlener voor de professionele, agrarische ondernemer. Naast de verkoop van duurzame landbouwmachines heeft Abemec als doel om u te bij te staan  bij onderhoud en reparaties en het verlenen van service. Abemec heeft een onderdelenmagazijn, moderne webshop, mobiele servicewagens, een 24-uurs storingsdienst en een occasioncentrum.

Abemec heeft 20 vestigingen, gevestigd in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland en Groningen. Er zijn gemiddeld 200 werknemers in dienst, waarvan zo’n 110 servicemonteurs. Het hoofdkantoor van Abemec is gevestigd in Veghel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *