Beheer P+R van zes verdiepingen bij Hotel Eindhoven – Aanbestedingsnieuws

Beheer P+R van zes verdiepingen bij Hotel Eindhoven

©Eindhoven 2019 ovv : “‘Backbone visuals and concepts’ / ‘JHK Architecten‘”

Eindhoven heeft een aanbesteding geplaatst voor het beheer van een P+R c.q.  parkeergarage tegenover Hotel Eindhoven aan de Aalsterweg (langs de A67) en diverse parkeerterreinen in de directe omgeving.

De opdracht heeft betrekking tot het 1e lijns beheer van diverse off-street parkeerlocaties binnen de Gemeente Eindhoven. Onder 1e lijns beheer wordt in dit kader verstaan het:

  • Operationeel beheer(-op-afstand),
  • 1e lijns technisch beheer én
  • Aansturen, als gedelegeerd Opdrachtgever, van het 2e lijns technisch beheer

De Gemeente Eindhoven beschouwt het parkeren als een belangrijk onderdeel van de beleving van haar bezoekers. De uit te voeren dienstverlening dient het parkeren voor de gebruiker zo aangenaam mogelijk te maken. Hiertoe dient met name bij het operationeel beheer klantgericht worden gehandeld. De initiële looptijd van deze opdracht is twee jaar. De aanbestedende dienst heeft de mogelijkheid de opdracht 4 keer te verlengen met 1 jaar. De samenwerking wordt jaarlijks beoordeeld, bij goed functioneren wordt de opdracht met een looptijd van een jaar verlengd.

Aanbestedingsnieuws ziet dat het in de omgeving betaald parkeren moet worden voor alle sportcentra en de omgeving. De gemeente zegt daarover: “De (uur)tarieven voor de andere gebruikers zijn nog niet bekend. Het is de bedoeling om de sporters te ontzien. Uitgangspunt is dat voor hen de eerste 5 uur gratis zijn.”
Bij de aanbestedingsdocumentatie zit een overzicht van de parkeerterreinen en een nieuw te bouwen parkeerflat van maar liefst 6 verdiepingen. Die is nog niet gebouwd. 

Bron: Tenderned  / Eindhoven.nl 18 november 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/180731

 

 

 

1 thought on “Beheer P+R van zes verdiepingen bij Hotel Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *