Beelden 112 Incidenten in Noord-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Beelden 112 Incidenten in Noord-Brabant

Stichting Regionale Omroep Brabant zoekt één dienstverlener die voor een periode van maximaal vijf jaar zogenoemde 112-diensten gaat verzorgen in de gehele provincie Noord-Brabant. De gevraagde dienstverlening bestaat – op hoofdlijnen – uit het zo snel mogelijk leveren van actuele foto- en videobeelden, als ook interviews en achtergrondinformatie (aangeduid als ‘Content’) van 112-incidenten binnen de provincie Noord-Brabant aan de redactie van Omroep Brabant.

De inhoud van de gevraagde dienstverlening is het leveren van fotobeelden, videobeelden, interviews met hulpverleners, getroffenen en getuigen en relevante achtergrond informatie van 112- incidenten die zo snel mogelijk elektronisch door de redactie van Omroep Brabant worden ontvangen. Het betreft een opdracht met een initiële looptijd van drie jaar met de mogelijkheid deze twee keer te verlengen met steeds één jaar.
De opdracht heeft een geschatte waarde van jaarlijks maximaal € 250.000, – exclusief BTW maar inclusief alle kosten voor de aangeboden
dienstverlening.
De opdracht bestrijkt de gehele provincie Noord-Brabant. Minimale tijd tussen beschikbaar komen van een 112-melding en de eerste foto’s binnen bij de redactie van Omroep Brabant is vijfenveertig minuten.

Bron: Tenderned 1 oktober 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/176605

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *