Bedrijfsapplicaties openbare bibliotheek Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

Bedrijfsapplicaties openbare bibliotheek Amsterdam

Software
Ict software

De Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) is van, voor en door Amsterdammers en al meer dan honderd jaar een onmisbare basisvoorziening in de regio Amsterdam. Met achtentwintig vestigingen vormt de OBA gastvrije, laagdrempelige en veilige plekken in alle wijken waar mensen elkaar ontmoeten en iedereen vrij toegang heeft tot kennis, informatie en cultuur.

De huidige applicatie voor boekhouding is Exact Globe. Omdat de OBA meerdere rollen vervult zijn er diverse onderliggende systemen voor de verschillende processen o.a. voor de facturatie. De koppelingen met deze systemen zijn divers. Deze koppelingen zijn deels geïntegreerd en deels wordt er gebruikgemaakt van import-/exportbestanden (handmatig of semi-handmatig). Daarnaast is de loonadministratie ondergebracht bij een externe leverancier en is er geen directe aansluiting
met de boekhouding. Naar de toekomst toe streeft de OBA naar minder afhankelijkheid, meer controle over processen,
en een efficiënte werkwijze. Een eerste stap is om de boekhouding en de processen van P&O onder te brengen in een geïntegreerd systeem. Belangrijk is om dit te koppelen aan andere applicaties binnen het ICT-landschap van de OBA. Er is een focus op het automatiseren, verlagen van handmatige handelingen en een hogere mate van self service voor medewerkers. De transitie naar de cloud is hierbij een strategische keuze, waardoor flexibiliteit en schaalbaarheid worden vergroot.

De scope betreft het leveren van een applicatie voor:
● HRM-payroll
● Finance
● Facturatie
● Inkoop
● Projectadministratie.
Deze applicatie dient de genoemde functionaliteit als een geïntegreerde toepassing te leveren (één applicatie). Deze applicatie dient als een Software as a Service (SaaS-dienst) te worden geleverd. Opdrachtgever wenst een overeenkomst met een  looptijd van vijf jaar. alle eisen, wensen en vragen zijn opgenomen in het Programma van Eisen, dat del uitmaakt van de aanbestedingsdocumenten. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding een openbare procedure.

Bron: Tenderned donderdag 11 april 2024 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/332117

Aanbestedingsnieuws 9e jaargang editie 12 april 2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *