Balanz Facilitair wint 4 Limburgse aanbestedingen schoonmaakonderhoud – Aanbestedingsnieuws

Balanz Facilitair wint 4 Limburgse aanbestedingen schoonmaakonderhoud

Laatst geupdate op februari 7, 2021 door redactie

De schoonmaaktak van Balanz Facilitair heeft de afgelopen periode diverse aanbestedingen in Zuid-Limburg gewonnen. De opdrachten zijn uitgezet door: Svo|pl, Xonar, Woonpunt en ROC Leeuwenborgh. Het gaat zowel verlenging van bestaande contracten alsook uitbreiding bij nieuwe opdrachtgevers.

De aanbesteding van Svo|pl voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing is begeleid door facilitair adviesbureau Key Quality uit Sittard en is aan Balanz Facilitair gegund. Hiermee is en blijft Svo|pl de langstlopende klant van het schoonmaakbedrijf. De overeenkomst voor onbepaalde tijd is per 1 maart 2017 gestart.

Xonar is een hulpverleningsorganisatie voor Jeugdzorg & Opvoedhulp, Vrouwenopvang & Hulpverlening en opvang van alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV) in Zuid-Limburg. Met de gunning van het contract voor onbepaalde tijd zal Balanz Facilitair voor de meer dan 40 locaties per 1 april 2017 schoonmaakdiensten verlenen. Deze aanbesteding is begeleid door Facilitair Adviesbureau Seiso uit Oirschot.

Bron: Balanz, 7 maart 2017

Ook de Woonpunt-aanbesteding was begeleid, nu door het Zwolse NIC. De aanbesteding van Woonpunt is met 3 percelen opnieuw in de markt gezet. Het perceel Westelijke Mijnstreek & Parkstad is gegund aan Balanz Facilitair en de overeenkomst wordt gesloten voor een periode van 5 jaar.

Samen met zusterbedrijf Hago heeft Balanz Facilitair een openbare Europese Aanbesteding voor schoonmaakdienstverlening 2017 van ROC Leeuwenborgh gewonnen. Zij bieden onderwijs aan ruim 8000 studenten op locaties in Maastricht en Sittard. Deze aanbesteding werd begeleid door adviesbureau Facility Care uit Heerlen. De overeenkomst betreft een éénjarig schoonmaakcontract met de mogelijkheid om vijf maal te verlengen met één optiejaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *