Attender Groen wint aanbesteding Venlo – Aanbestedingsnieuws

Attender Groen wint aanbesteding Venlo

Attender Groen heeft een aanbesteding gewonnen van de gemeente Venlo voor het onderhoud van grasvelden. De aanbieding van Attender Groen kwam op basis van prijs/kwaliteit als beste uit de bus bij de aanbesteding van gemeente Venlo voor het onderhoud van de sportparken voor de komende zes jaar. De werkzaamheden betreffen onder andere het regulier- en groot onderhoud van de natuurgras- en kunstgrasvelden, atletiekveld en honk- en softbalvelden.

Ook pakken de experts van Attender Groen het onderhoud aan bos- en parkplantsoen, verhardingen en hekwerken op de sportparken op. De gemeente hecht veel waarde aan een partner die naast meetbare kwaliteit levert de opdrachtgever en de verenigingen perfect informeert en betrekt bij een zo duurzaam mogelijke aanpak.

Attender Groen is geen kleine jongen: het bedrijf is ook leverancier van groendiensten voor Staatsbosbeheer, Valkenburg aan de Geul en verzorgde de nieuwe aanplant in het Geleenbeekdal. Attender Groen is onderdeel van de Vebego onderneming die ook facilitaire diensten, schoonmaak en zorg verleent. In totaal werken er 36.000 medewerkers.

Fragment ©Attender Groen 2022

De groenbedrijven van Vebego zijn Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groenaannemers.

 

Daar is Attender Groen erg blij mee:

Wij zijn erg enthousiast dat we ook de komende jaren onze dienstverlening voor Gemeente Venlo mogen blijven uitvoeren.
Wij gaan voor sportieve successen op de sportvelden van de gemeente, aan het onderhoud zal het niet liggen ?

 

Bron: Attender Groen, 4 maart 2022

NDR:

Aanbestedingsnieuws vraagt zich wel af of het niet symptomatisch is  voor aanbestedingen dat grotere bedrijven hierbij voordeel spinnen zoals ook grotere bouwbedrijven jarenlang kleine aannemers de overheidsmarkt uit wisten te dringen.

Is dit ook het geval met hoveniersdiensten? Enigszins, opgemerkt moet worden dat de Facilicom-achtige bedrijfsstructuur van Attender ook voor een belangrijk deel kan leunen op de SAS-procedure:

https://www.pianoo.nl/nl/sectoren/sociaal-domein/checklist-inkoop/aanbestedingsprocedures-voor-sas-diensten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *