Assen zoekt veertien schaftwagens – Aanbestedingsnieuws

Assen zoekt veertien schaftwagens

Foto: © Gemeente Assen

De opdracht in deze aanbesteding omvat de levering van veertien schaftwagens voor de gemeente Assen. Tot de scope van de opdracht behoren specifiek de volgende onderdelen:
• Het leveren van veertien schaftwagens.
• Periodieke keuring van de geleverde keten volgens daarvoor geldende normen en regel- en wetgeving.
• Onderhoud van de schaftwagens.
Buiten de scope van de opdracht behoren specifiek de volgende onderdelen:
• Schoonmaak van de geleverde wagens.

De door de inschrijver aangeboden schaftketen dienen geschikt te zijn voor het doel en de werkzaamheden waarvoor zij worden aangeschaft en dienen te voldoen aan alle geldende Europese en/of Nederlandse voorschriften, normen, bepalingen, richtlijnen en wetten. Daarnaast dienen ze te voldoen aan alle op de inschrijfdatum bekende toekomstige voorschriften, normen, bepalingen, richtlijnen en wetten. De schaftruimte in de aangeboden keten dient, naar mening van opdrachtgever,
groot genoeg te zijn voor acht personen. De aangeboden schaftketen dienen voorzien te zijn van een wasbak met een voetpomp zodat de medewerkers van de gemeente hun handen kunnen wassen. De schaftruimte dient voorzien te zijn van vaste banken aan beide zijden met onder deze banken opbergruimte. De aangeboden schaftketen dienen voorzien te zijn van een gasfornuis met minimaal twee pitten. De aangeboden schaftketen dienen voorzien te zijn van een gaskachel. De aansluiting voor de gasfles dient zodanig gesitueerd te zijn dat hij makkelijk toegankelijk is. De aangeboden schaftketen dienen voorzien te zijn van een CO-melder met batterij. De schaftketen dienen voorzien te zijn van een opbergkastje voor koffie, thee en bijbehorende producten. De aangeboden schaftketen dienen voorzien te zijn van een kapstok, geschikt voor minimaal acht jassen (bij voorkeur in een dusdanige opstelling dat natte jassen niet over elkaar hangen).

Overige eisen vindt u in het PvE bij de aanbestedingsdocumenten. Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. De opdracht wordt voorlopig gegund aan de inschrijver met de economisch meest voordelige inschrijving. De economisch meest voordelige inschrijving wordt door de gemeente vastgesteld op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned vrijdag 18 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/307479

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 21 augustus 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *