Amsterdam gunt communicatie aan OnlyHuman – Aanbestedingsnieuws

Amsterdam gunt communicatie aan OnlyHuman

De aanbesteding van de raamovereenkomst inhuur communicatie capaciteit van de gemeente Amsterdam is na openbare procedure definitief gegund. OnlyHuman is geselecteerd en zal zich de komende jaren inzetten als mantelpartner voor gemeente Amsterdam voor het grootste perceel offline adviseurs.

De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke communicatie capaciteit (inhuur) op medior, senior en strategisch niveau. OnlyHuman werkt hiervoor samen met Bureau Buhrs en met Osage.

Algemeen directeur van OnlyHuman Martin Staats zegt over de gewonnen aanbesteding:

“OnlyHuman heeft de afgelopen 21 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de markt van het bemiddelen van marketing- en communicatieprofessionals in de publieke sector. Je kunt wel stellen dat we hier op zijn Amsterdams gezegd de nodige sjoege van hebben. We zijn er dan ook van overtuigd dat we als nieuwe vaste partner van de gemeente Amsterdam passende oplossingen kunnen bieden in hun capaciteitsvraagstukken op het gebied van de inzet van communicatie en marketing professionals. Communicatieprofessionals uit Amsterdam (en daarbuiten) zijn bij OnlyHuman verzekerd van een geweldige diversiteit aan interessante opdrachten. En nu we ook voor gemeente Amsterdam werken, kunnen we een nog breder en interessanter palet aan opdrachten bieden.”

OnlyHuman is een detacherings- en recruitmentbureau en sinds 2000 gespecialiseerd in het plaatsen van communicatie en marketing professionals in de publieke sector. Ze is één van de grootste leveranciers van flexibel personeel bij de overheid.

Bron: ANP, 27 januari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *