Amsterdam besteedt vervoer schoolzwemmen en schooltuinen aan – Aanbestedingsnieuws

Amsterdam besteedt vervoer schoolzwemmen en schooltuinen aan

Foto: Pixabay.com

De Gemeente Amsterdam is voornemens het vervoer voor het schoolzwemmen en de schooltuinen in te kopen. De opdracht bestaat uit het verzorgen van deze dienst en is verdeeld in twee percelen. Een perceel is voor het schoolzwemmen. Scholen die op meer dan 1000 meter hemelsbreed van een zwembad afzitten kunnen voor dit vervoer in aanmerking komen. Het vervoer is van schol naar het dichtstbijzijnde zwembad. Het vervoer voor schoolzwemmen is bestemd voor leerlingen van het primair onderwijs (basis onderwijs en speciaal basisonderwijs) en het speciaal onderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.

Het tweede perceel is voor het vervoer van kinderen naar Schooltuinen waarbij niet geldt dat hierbij de dichtstbijzijnde schooltuin wordt gekozen omdat dit logistiek gezien niet altijd kan. Het vervoer voor de schooltuinen is bestemd voor leerlingen van het primair onderwijs (basisonderwijs en  speciaal basisonderwijs groep 6 en 7) en speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs. Deelnemende groepen bestaan uit minimaal 10 leerlingen, waarbij de vervoerder op basis van het aantal leerlingen de inzet van het vervoer bepaalt.

Het af te sluiten contract  moet aanvangen begin schooljaar augustus 2019 en eindigen augustus 2023. Reacties moeten bij tenderned binnen zijn voor 28 maart 2019 14:00

Bron Tenderned, 15 februari 2019  https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/158745;section=0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *