Advertentieacquisitie – Evangelische Omroep – Aanbestedingsnieuws

Advertentieacquisitie – Evangelische Omroep

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Binnen de publieke omroep is de EO een zelfstandige omroepvereniging. De EO onderscheidt zich duidelijk van alle andere verenigingen binnen de Publieke Omroep. De EO is een mediabedrijf. Dit betekent dat de EO in de samenleving cross-mediaal zichtbaar wil zijn via televisie, radio, internet, podcasts, tijdschriften en evenementen. In de tijdschriften van de EO worden verhalen verteld. De tijdschriften die binnen deze Aanbesteding vallen zijn Visie, Eva en BEAM.

De opdracht betreft het verwerven van advertenties en plusproposities (bijsluiters/instekers, meehechters en opplakkers) voor onder andere de tijdschriften Visie, Eva en BEAM, die geplaatst worden vanaf 1 januari 2024. De raming voor de inkoop bedraagt tussen de €100.000,- en €140.000,- per jaar exclusief btw. Dit provisiebedrag is exclusief alle opties tot verlenging en uitbreiding. Deze raming is gebaseerd op de bedragen van de afgelopen jaren, maar de opdrachtwaarde is afhankelijk van de inzet van de acquisiteur.

De af te sluiten overeenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar en vier maanden. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1 september 2023 en eindigt van rechtswege op 31 december 2025, zonder verlenging. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de overeenkomst onder dezelfde condities vijfmaal te verlengen met één  jaar. Aanbesteder volgt een openbare procedure. Als criterium voor gunning hanteren we de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de
beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 12 maart 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/291257

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 14 maart 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *