Benefit wint aanbesteding aanbesteden voor DNB – Aanbestedingsnieuws

Benefit wint aanbesteding aanbesteden voor DNB

Foto: DNB

Verleden jaar was er een aanbesteding geplaatst door de Nederlandsche Bank (DNB) voor een opdrachtnemer die DNB kan begeleiden bij  aanbesteding(-en). Deze opdracht werd gegund aan VKA. DNB hield het aanbesteden blijkbaar toen nog in eigen hand.

Voor sommige orders hangt DNB het aanbesteden helemaal in de wilgen. Zo plaatste onlangs de DNB een aanbesteding voor het uitbesteden van aanbestedingsprocedures, of zoals DNB het zelf beschrijft
“Het betreft een Europese openbare aanbesteding voor de uitbesteding van aanbestedingsprocedures en het uitvoeren van kwaliteitscontrole op aanbestedingsdocumenten ten behoeve van DNB.”

Het lijkt er op dat DNB zich uitsluitend bezig wil houden met het opstellen van haar inkoopbehoefte per kavel (dit wil ik hebben) en de rest van het Europees geneuzel ver van zich werpt, dat mag een ander doen.

In dit geval is dat, na een race van wel 7 inkoopadviseurs, geworden Benefit Inkoopadviesgroep BV in Amsterdam die voor een totale waarde van €400.000,- het genereren van de aanbestedingsprocedures van de DNB overneemt. Benefit is recent overgenomen door Aeves van Sherief Abdalla.

Interessant, in het licht van de stelling dat “aanbesteden economie” is. Misschien omdat er niemand was om de stukken te lezen.
https://platform.negometrix.com/PublishedTenders.aspx?tenderId=106061&companyId=24064

De Tender is 28 juni uitgeschreven via Negometrix. https://platform.negometrix.com/PublicBuyerProfile/PublishedTenderInformation.aspx?isPublicProfile=false&tenderId=94307&tab=&page=1&searchParam=&sortParam=Id&sortDirection=False

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *