Aanbesteding Verkiezing ‘Meest toegankelijke gemeente 2021’ – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Verkiezing ‘Meest toegankelijke gemeente 2021’

Foto: Pexels.com

De VNG heeft op 19 maart 2020 de aanbesteding ‘Verkiezing Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021’ aangeboden aan de markt. Deze aanbesteding valt binnen het VNG-project Iedereen doet mee!

Het projectteam Iedereen doet mee! ondersteunt gemeenten bij de implementatie van het VN-verdrag Handicap door te informeren, te inspireren en kennis te delen, zie www.vng.nl/iedereen-doet-mee

De VNG zoekt in samenwerking met de Alliantie VN-verdrag een partij die de verkiezing ‘Meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021’ kan uitvoeren. De overall doelstelling van de verkiezing is om de lokale bewustwording ten aanzien van het VN-verdrag en toegankelijkheid en inclusie bij gemeenten en hun inwoners te vergroten.

Marktpartijen die geïnteresseerd zijn in de stukken kunnen deze opvragen via het CTM-platform van VNG Realisatie. Communicatie met marktpartijen verloopt uitsluitend via het CTM-platform. De aanbesteding wordt uitgevoerd volgens de niet-openbare procedure. Dit is een aanbestedingsprocedure die bestaat uit twee fasen. In de eerste fase mogen alle belangstellenden zich aanmelden voor deelname aan de aanbesteding, door een verzoek tot deelneming in te dienen volgens de in het aanbestedingsdocument beschreven procedure.

Vanwege de onzekere omstandigheden rondom het coronavirus zijn de termijnen voor de eerste fase verruimd. In de tweede fase worden 5 gegadigden gevraagd een inschrijving te doen voor deze opdracht.

Bron: VNG.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *