Aanbesteding tankautospuiten VR Twente – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding tankautospuiten VR Twente

Foto: Zieglerbrandweertechniek

De veiligheidsregio Twente heeft ten behoeve van Brandweer Twente een aanbesteding geplaatst voor de aanbesteding van 19 tankautospuiten  (TAS).  Brandweer Twente is een integraal onderdeel van de VRT. Alle 14 Twentse gemeenten maken deel uit van
Brandweer Twente. De brandweer ziet samen met andere hulpdiensten toe op de veiligheid. Brandweer Twente houdt zich bezig met het voorkomen en bestrijden van brand, en het beperken van de gevolgen van brand. Er wordt geprobeerd incidenten te voorkomen, maar als het mis gaat kunt u op Brandweer Twente rekenen. ons rekenen. 
De brandweermensen in Twente bestrijden jaarlijks een kleine 5.000 incidenten. Hierbij gaat het om onder meer het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Ook bij uitval van stroomvoorziening of noodweer zijn we bezig met het verlenen van hulp. Bij Brandweer Twente werken ongeveer 700 vrijwillige brandweermensen en 300 beroepsmedewerkers. Zij zetten zich met hun passie in voor veiligheid en hulpverlening. Dit doen ze vanuit 29 brandweerkazernes.


De opdracht betreft het leveren van tankautospuiten (model 4×2) conform het Programma van Eisen. Onderstaande tabel geeft aan hoeveel tankautospuiten er naar verwachting gedurende de looptijd van de overeenkomst aangeschaft kunnen gaan worden.

Model 4×2 9 stuks 2021
Model 4×2 6 stuks 2023
Model 4×2 2 stuks 2024
Model 4×2 1 stuks 2025
Model 4×2 1 stuks 2026

Afhankelijk van een aantal repressieve keuzes door Brandweer Twente met betrekking van de invulling van het
specialisme NBB en indien blijkt dat opdrachtnemer bovengenoemde voertuigen tijdig conform afspraak levert
en de gemaakte afspraken inzake onderhoud van de bovenstaande voertuigen nakomt, kan opdrachtgever ervoor
kiezen om daarna onderstaande voertuigen onder dezelfde voorwaarden en condities aan te schaffen:

Model 4×2 3 stuks 2025
Model 4×2 2 stuks 2026

Brandweer Twente streeft ernaar om innovatieve aanpassingen aan de voertuigen te stimuleren. Daarom wil Brandweer Twente de mogelijkheid behouden om innovaties gedurende de looptijd van de overeenkomst aan het voertuig te kunnen implementeren. Eventuele aanpassingen aan het ontwerp zal in overeenstemming gaan met de opdrachtnemer. Eventuele meer- of minderkosten zullen verrekend worden.

Bron: Tenderned 29 januari 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/186274

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *