Aanbesteding renovatie drukriolering Raalte – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding renovatie drukriolering Raalte

Raalte heeft een aanbesteding op Tenderned gepubliceerd voor het renoveren van drukriolering 2024 in de gemeente Raalte. De werkzaamheden bestaan uit het renoveren van 458 stuks drukrioolgemalen, waarbij besturingskasten en/of pompen worden vervangen. Voor een meer nauwkeurige omschrijving wordt verwezen naar het Programma van Eisen, Bijlage A.

Er wordt gevraagd om ervaring met het vervangen van pomp- en besturingsinstallaties van drukrioolgemalen en daarbij gewerkt te hebben volgens BRL-K14020/01 [A1] (of de laatste versie hiervan) . Het referentiewerk moet in een periode van maximaal één jaar zijn uitgevoerd en minimaal een omvang hebben van 250 drukrioolgemalen.

Foto: Pixabay.com

De VCA* certificering dient betrekking te hebben op de aard van het werk. De inschrijver kan een bewijs overleggen dat de onderneming met betrekking tot de wettelijke en contractuele aansprakelijkheid verzekerd is voor een bedrag van minimaal EUR 2.500.000,- per gebeurtenis. De opdracht wordt gegund aan de aanbieder met de laagste prijs.

Inschrijven kan nog 56 dagen vanaf vandaag, 7 februari 2024, tot 3 april 2024 om 12 uur. 

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/325326

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *