Aanbesteding onderhoud deuren nationale shelters – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding onderhoud deuren nationale shelters

Foto: Pexels.com

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een aanbesteding geplaatst voor inspectie/keuring, opheffen van manco’s, preventief- en correctief onderhoud aan de deuren van de nationale shelters. Er zijn twee percelen (Noord en Zuid) en men mag inschrijven op één of beide percelen.

Het perceel Noord omvat de vliegbasis Leeuwarden met 95 shelterdeuren, loopdeuren en achterschuifdeuren. Het perceel Zuid omvat de vliegbases Eindhoven, Gilze-Rijen en Volkel met in totaal 171 shelterdeuren, loopdeuren en achterschuifdeuren.

De per perceel af te sluiten service overeenkomst gaat naar verwachting in op 1 augustus 2019 en wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden met een optie tot verlenging van tweemaal 6 maanden. De optie tot verlenging betreft een eenzijdige optie van het Rijksvastgoedbedrijf. Voor de twee percelen wordt met de nummer 2 een wachtkamerovereenkomst gesloten.

De locatie Leeuwarden kan bezocht worden op 29 mei 2019. Ondernemers kunnen zich met maximaal 2 personen aanmelden voor dit bezoek door uiterlijk op 23 mei 2019 een bericht te sturen via het dashboard van deze aanbesteding op TenderNed.  Tijdens de bezichtiging is het niet toegestaan om foto’s en video’s te maken. De deelnemers dienen de mobiele telefoons en camera’s achter te laten in de auto.

 

 

Bron: Tenderned 21mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/166127

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *