Aanbesteding nieuwbouw KPO KC Cortendijck-Saffier Roosendaal – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding nieuwbouw KPO KC Cortendijck-Saffier Roosendaal

Het bestuur van KPO Roosendaal is voornemens om in partnership met Kober kinderopvang een nieuw Kindcentrum te realiseren. De locatie voor deze nieuwbouw is gelegen op het huidige perceel van het oude gebouw van KPO BS De Cortendijck in Roosendaal.
Het project heeft een totale bruto vloeroppervlakte van circa 2.050 m², verdeeld over twee bouwlagen. Het gebouw betreft een Kindcentrum, waarbij de ruimten te verdelen zijn over vijf van elkaar gescheiden “Vloeren”. Eén vloer is ingericht voor de kinder- en peuteropvang en bestaat uit drie lokalen. De overige vloeren zijn ingericht voor de basisschool en bestaat uit drie open instructieruimten en studieplekken in de vrije ruimte.

In deze onderwijsvorm worden de afgesloten ruimten tot een minimum beperkt. In het kader van de duurzaamheidsambitie van de school zal het gebouw grotendeels demontabel worden opgebouwd.

illustratie: pixabay.com

Het perceel bevindt zich naast een groen park met speelvelden welke door de school mogen worden gebruikt. Derhalve is het speelterrein minder ingericht op sport, maar meer op spelen. Voor het sporten zal er gebruik gemaakt worden van het naastgelegen veld. Sloopwerkzaamheden van de bestaande bebouwing en het bouwrijp maken van het perceel valt buiten de aanbesteding. Deze werkzaamheden worden door derden uitgevoerd.

Deze aanbesteding is gegund of beëindigd. Ga voor meer informatie over deze aanbesteding naar de website van http://www.hevo.nl/bricsys247

Bron: Tenderned, 24 januari 2024

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/323839

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *