Aanbesteding herinrichting Westzaan mislukt – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding herinrichting Westzaan mislukt

Foto: Gemeente Zaanstad

Eind 2018 heeft de gemeente Zaanstad een openbare aanbesteding gehouden viir de herinrichting van de openbare ruimte bij de Zuideinde, J.J. Allanstraat, Vogelbuurt e.o. te Westzaan, gemeente Zaanstad. Bij deze vorm van aanbesteden worden alle aannemers in Nederland in de gelegenheid gesteld om voor het werk in aanmerking te komen.

Helaas heeft slechts één aannemer zich ingeschreven, waarvan het inschrijvingsbedrag bovendien te hoog was. Hierdoor is de aanbesteding mislukt en is de gemeente genoodzaakt het project op een andere manier aan te besteden. Het gevolg hiervan  is dat de herinrichting van de J.J. Allanstraat, Zuideinde en de Vogelbuurt minimaal een half jaar vertraging oploopt.

Na de zomer van 2019 wordt gestart met de herinrichting van de Vogelbuurt te Westzaan. Deze werkzaamheden duren tot eind van het jaar.
Vervolgens start in het eerste kwartaal van 2020 de gemeente met de herinrichting van de J.J. Allanstraat en Zuideinde, waarbij ook Paradijsvogel, Klein Engeland en Groene Jagerstraat worden meegenomen.
Over de start van de werkzaamheden en de wijze van uitvoering wordt u op een later tijdstip nader geïnformeerd.

Zo te lezen wordt de uitvraag dus opgeknipt in kleinere opdrachten, die waarschijnlijk rechtstreeks gegund gaan worden.

Bron: www.zaanstad.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *