Aanbesteding Exploitatie de Werft en de Wetering Loon op Zand – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Exploitatie de Werft en de Wetering Loon op Zand

Foto: Google Streetview

Nadat in 2017 de exploitant SMC (Stichting Multifunctionele Centra Loon op Zand) failliet was gegaan omdat de exploitatie niet rond te krijgen was is het beheer sindsdien in handen van Het Eindhovense Hydra. Nu is er op Tenderned een nieuwe aanbesteding voor de explotatie geplaatst.

Men zoekt een exploitant voor het beheren van de sporthal De Werft gedurende 10 jaren, met telkens een optie tot verlenging van 10 jaar en deze exploitant moet ook Sport en cultureel centrum De Wetering 1 jaar beheren met telkens een optie tot verlenging van 6 maanden tot maximaal 12 maanden. Looptijd van de concessieovereenkomst Aanvang: 06 augustus 2019 Einde: 05 augustus 2020.

Volgens berichten in het BD in 2016 is de exploitatie volgens het SMC verlieslijdend. Zonder een aanvullende bijdrage van de gemeente lukt het niet om de gebouwen draaiend te houden. Maar het college vindt het niet langer verantwoord om gemeenschapsgeld bij te leggen. Sinds de opening van het nieuwe Klavier eind vorig jaar is er leegloop bij de bestaande accommodaties.

Inschrijvingen voor deze concessie moeten 22 maart 2019 binnen zijn.

Bron: Tenderned, 13 januari 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/155806;section=0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *